Maak kennis met team Dermaskin

Team Dermaskin bestaat uit 4 gediplomeerde Skin specialisten met jarenlange ervaring. Kwaliteit staat voorop en alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid. Dit alles kun je terug vinden in de apparatuur en de producten waarmee wij werken. Wij maken graag kennis met je om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Skin Specialist en eigenaresse Marian

Skin Specialist Marian DermaskinMijn naam is Marian Janssen, heb meer dan 23 jaar ervaring en ben gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering. Door mijn leeftijd (55) weet ik precies waar een huid mee te maken krijgt als hij gaat “verouderen”. Met ons Skin Beauty & Skin Clinic Concept gaan we samen met jou ervoor zorgen jouw huid zo lang mogelijk mooi en stralend te houden. Bij Dermaskin gaan we verder dan een standaard gezichtsbehandeling en werken we veel met peelingen en apparatuur. Hiermee komen we veel dieper in de huid waardoor je resultaatgericht kunt gaan werken. De Hydrafacial en SkinPen zijn onze top behandelingen. Met DMK Enzyme Therapy kunnen wij vele huidproblemen succesvol behandelen en zien wij verbluffende resultaten. Graag wil ik je uitnodigen om onze werkwijze en behandelingen zelf te ervaren. “Mooier ouder worden” is het doel van de behandelingen bij Dermaskin.

Skin Specialist Krissy

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Krissy-240720-zwart-wit.png

Mijn naam is Krissy, ben 31 jaar en vanaf februari 2019 ben ik werkzaam bij Dermaskin. Ik ben een gediplomeerd huidspecialiste met meer dan 11 jaar ervaring op het gebied van gezichtsbehandelingen. Verder ben ik gespecialiseerd in de HydraFacial, DMK Enzyme Therapy, Natural Face Lifting bindweefselmassage, face cupping, LashLift, peelingen, collageen behandelingen. Ook ben ik in het bezit van mijn Anbos acne specialisatie. Als Skin Specialist is het mijn doel om mensen te laten genieten van de behandeling en stralend de salon te laten verlaten.  Door de vele mogelijkheden die er zijn bij Dermaskin kunnen we elke klant een passende behandeling geven met hoogwaardige producten. Hopelijk zie ik je binnenkort bij Dermaskin.

Skin Specialist & Hydrafacialist Krissy is aanwezig op maandagavond,  donderdag en vrijdag.

Skin Specialist Iris

Mijn naam is Iris, ben 27 jaar en sinds 2020 werkzaam bij Dermaskin. Inmiddels heb ik meer dan 7 jaar ervaring als gediplomeerd huidspecialiste en is het mijn taak om jouw huid in de beste conditie te krijgen. Mijn specialiteiten zijn o.a. peelingen, SkinPen microneedling, HydraFacial, DMK Enzyme Therapy, collageen behandelingen en bindweefselmassage. Daarnaast behandel ik diverse huidproblemen en ben ik in het bezit van mijn Anbos acne specialisatie. Samen met jou wil ik gaan voor het beste en mooiste resultaat.

 

Skin Specialist & HydraFacialist Iris is aanwezig op maandag, woensdag + avond.

Skin Specialist Tessa

Mijn naam is Tessa, ben 34 jaar en sinds 2020 werkzaam bij Dermaskin. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in dit mooie vak en ben in het bezit van diverse specialisaties. Mijn specialiteiten binnen Dermaskin zijn de HydraFacial, SkinPen Collageen Inductie Therapy, bindweefselmassage en de anti-aging collageen behandelingen met QMS Medicosmetics. Met behulp van de hoogwaardige producten waar we binnen Dermaskin mee werken, correcte behandelingen en het juiste advies, gaan we sámen voor het beste resultaat. Ik hoop je snel te zien bij Dermaskin.

 

Skin Specialist & Hydrafacialist Tessa is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag + avond.

Je eigen vaste Skin specialist bij Dermaskin

Bij Dermaskin krijg je, je eigen vaste Skin Specialist toegewezen die je elke keer zal behandelen. Tijdens je 1e behandeling kijken we wie het beste bij je past. 

Afspraak maken

Wil je weten wat jij voor jouw huid kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en bel 0487 524 574.

Dermaskin Skin Beauty & Skin Clinic huidspecialist in Ewijk bij Beuningen, Wijchen, Arnhem, Druten, Nijmegen en Groesbeek