Maak kennis met team Dermaskin

Team Dermaskin bestaat uit 2 gediplomeerde Skin specialisten met jarenlange ervaring. Kwaliteit staat voorop en alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid. Dit alles kun je terug vinden in de apparatuur en de producten waarmee wij werken. Wij maken graag kennis met je om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Skin Specialist en eigenaresse Marian

Mijn naam is Marian Janssen, heb meer dan 23 jaar ervaring en ben gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering. Door mijn leeftijd (55) weet ik precies waar een huid mee te maken krijgt als hij gaat “verouderen”. Met ons Skin Beauty & Skin Clinic Concept gaan we samen met jou ervoor zorgen jouw huid zo lang mogelijk mooi en stralend te houden. Bij Dermaskin gaan we verder dan een standaard gezichtsbehandeling en werken we veel met peelingen en apparatuur. Hiermee komen we veel dieper in de huid waardoor je resultaatgericht kunt gaan werken. De Hydrafacial en SkinPen zijn onze top behandelingen. Met ons “Glowy Skin Plan” waarbij je elke maand komt voor een behandeling, kun je het beste en mooiste resultaat behalen. Graag wil ik je uitnodigen om onze werkwijze en behandelingen zelf te ervaren. “Mooier ouder worden” is het doel van de behandelingen bij Dermaskin.

Skin Clinic Specialist Leonie

Huidspecialiste Leonie

Mijn naam is Leonie, ben 30 jaar en sinds februari 2018 werkzaam bij Dermaskin. Ieder mens straalt van schoonheid, ondanks dat heeft iedereen onzekerheden. Toen ik na de pubertijd last kreeg van acne voelde ik mij onzeker,  hierdoor is mijn liefde voor huidverbetering gegroeid. Mijn missie is daarom om ook jou onzekerheden weg te nemen! Ik ben in het bezit van de acne specialisatie en de bindweefselmassage waaronder de Natural Face Lifting, dit is mijn specialiteit. Ook ben ik gespecialiseerd in de HydraFacial behandelingen, SkinPen en ben ik verantwoordelijk voor het Skin Clinic concept. Met behulp van de hoogwaardige producten waar we binnen Dermaskin mee werken, correcte behandelingen en het juiste advies, gaan we sámen voor het beste resultaat. Ik hoop je snel te zien.

Skin Clinic Specialist & Hydrafacialist Leonie is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag + avond en vrijdag.

Skin Beauty Specialist Krissy

huidspecialiste Krissy DermaskinMijn naam is Krissy, ben 31 jaar en vanaf februari 2019 ben ik werkzaam bij Dermaskin. Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van gezichtsbehandelingen. Verder ben ik gespecialiseerd in de bindweefselmassage, face cupping, HydraFacial, LashLift en ben ik verantwoordelijk voor het Skin Beauty concept. Als huidspecialiste is het mijn doel om mensen te laten genieten van de behandeling en stralend de salon te laten verlaten.  Door de vele mogelijkheden die er zijn bij Dermaskin kunnen we elke klant een passende behandeling geven met hoogwaardige producten. Hopelijk zie ik je binnenkort bij Dermaskin.

Skin Beauty Specialist & Hydrafacialist Krissy is aanwezig op donderdag, vrijdag + avond.

Je eigen vaste Skin specialist bij Dermaskin

Bij Dermaskin krijg je, je eigen vaste Skin Specialist toegewezen die je elke keer zal behandelen. Tijdens je 1e behandeling kijken we wie het beste bij je past. Leonie is verantwoordelijk voor het Skin Clinic concept en Krissy voor het Skin Beauty concept.

Afspraak maken

Wil je weten wat jij voor jouw huid kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en bel 0487 524 574.

Dermaskin Skin Beauty & Skin Clinic huidspecialist in Ewijk bij Beuningen, Wijchen, Arnhem, Druten, Nijmegen en Groesbeek