Maak kennis met team Dermaskin

Team Dermaskin bestaat uit 3 gediplomeerde ervaren huidspecialisten met jarenlange ervaring. Inmiddels hebben we met trots al 8 Awards in ontvangst mogen nemen. Kwaliteit staat voorop en alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid. Dit alles kun je terug vinden in de apparatuur en de producten waarmee wij werken. Wij maken graag kennis met je om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Eigenaresse, huidspecialist en webshop manager Marian

Huidspecialiste MarianMijn naam is Marian Janssen en heb 26 jaar ervaring als huidspecialist. Ik ben gespecialiseerd in anti-aging, natuurlijke huidverjonging en huidverbetering. Door mijn leeftijd (58) weet ik precies waar een huid mee te maken krijgt als hij gaat “verouderen”. Dagelijks ben ik druk achter de schermen bezig om alles in goede banen te leiden voor onze Skinclinic en webshop. We hebben inmiddels al 9 Awards in ontvangst mogen nemen waar we ontzettend trots op zijn. Met ons Glowy Skin Plan gaan we samen met jou ervoor zorgen om jouw huid zo lang mogelijk mooi en stralend te houden. Bij Dermaskin starten we altijd met een Meitu huidscan en gaan we verder dan een standaard gezichtsbehandeling. We werken veel met apparatuur omdat we hiermee veel dieper, intensiever en resultaatgerichter kunnen werken. De Hydrafacial, Vivace microneedling RF, LPG Endermologie Face, Elvii laser, Genesis RF en SkinPen zijn onze top behandelingen met apparatuur en ze zijn ook mooi te combineren. We hebben een groot aanbod aan behandelingen en producten en mocht je er niet uit komen, plan dan een telefonische afspraak met mij in. Graag wil ik je uitnodigen om onze werkwijze en behandelingen zelf te ervaren. “Mooier ouder worden” is het doel van de behandelingen bij Dermaskin.

Heb je hulp nodig bij het plannen van een behandeling? Maak een afspraak voor een telefonisch advies met Marian via onze website.

Huidspecialist Tessa

Mijn naam is Tessa, ben gediplomeerd huidspecialist en heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in dit mooie vak. Daarnaast ben ik in het bezit van diverse specialisaties. Mijn specialiteiten binnen Dermaskin zijn de Vivace RF microneedling, HydraFacial, DS V-Line collageen draden, LPG Endermologie, Beauty Angel lichttherapie, Elvii laser, Genesis RF, peelingen, SkinPen / Dermapen microneedling, Natural Face Lifting bindweefselmassage, Buccal massage, PRX-T33 skinbooster,  Carboxy maskers, Dr. Platon Cold Plasma en anti-aging collageen behandelingen. Met behulp van de hoogwaardige producten waar we binnen Dermaskin mee werken, correcte behandelingen en het juiste advies, gaan we sámen voor het beste resultaat. Ik hoop je snel te zien bij Dermaskin. 

Huidspecialist & Hydrafacialist Tessa is aanwezig op dinsdag, woensdag + avond, donderdag en vrijdag. Tessa is gespecialiseerd in de merken Murad, G.M. Collin, iS Clinical, Mesoestetic, Alpha-H, Image Skincare, Skinceuticals, Medik8, Esse Skincare, Obagi Medical en Eminence Organic Skincare.

Tessa is het aanspreekpunt binnen onze Skinclinic.

Huidspecialist Manon

Manon huidspecialist Dermaskin

Hallo! Ik ben Manon en een gediplomeerd en ervaren huidspecialiste met een flink aantal jaren ervaring. Mijn passie is mensen helpen bij het bereiken van hun schoonheidsdoelen. Ik heb me gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en huidverzorging en ik vind het leuk om mijn klanten te helpen hun huidproblemen aan te pakken. Ik neem altijd de tijd om te luisteren naar de wensen en behoeften van mijn klanten. Mijn specialiteiten binnen Dermaskin zullen zijn Hydrafacial behandelingen, SkinPen microneedling, Dr. Platon Cold Plasma, LPG Endermologie, Beauty Angel lichttherapie, Genesis RF, Carboxy maskers, collageen behandelingen en behandelingen met de merken Murad, Image Skincare, Mesoestetic en iS Clinical. Ik hoop je snel te zien bij Dermaskin !

Huidspecialist & Hydrafacialist Manon is aanwezig op maandag middag + avond, dinsdag, donderdag en vrijdag. Manon is gespecialiseerd in de merken Murad, Image Skincare en Mesoestetic.

Je eigen vaste specialist bij Dermaskin

Bij Dermaskin krijg je, je eigen vaste specialist toegewezen die je elke keer zal behandelen. Tijdens je 1e Meet & Treat behandeling kijken we wie het beste bij je past. Soms kan het gebeuren dat je een keertje een andere specialist krijgt.

Afspraak maken

Wil je weten wat jij voor jouw huid kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en bel 0487 524 574.

 

 

 

Dermaskin Skin Beauty & Skin Clinic huidspecialist in Ewijk bij Beuningen, Wijchen, Arnhem, Druten, Winssen, Nijmegen, Cuijk, Boxmeer, Huissen, Bemmel, Lent, Tiel en Groesbeek