Maak kennis met team Dermaskin

Team Dermaskin bestaat uit 3 gediplomeerde Skin specialisten met jarenlange ervaring. Inmiddels hebben we met trots al 7 Awards in ontvangst mogen nemen. Kwaliteit staat voorop en alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid. Dit alles kun je terug vinden in de apparatuur en de producten waarmee wij werken. Wij maken graag kennis met je om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Eigenaresse, Skin Specialist en Webshop Manager Marian

Skin Specialist Marian DermaskinMijn naam is Marian Janssen, heb meer dan 25 jaar ervaring en ben gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering. Door mijn leeftijd (56) weet ik precies waar een huid mee te maken krijgt als hij gaat “verouderen”. Met ons Skin Beauty & Skin Clinic Concept gaan we samen met jou ervoor zorgen jouw huid zo lang mogelijk mooi en stralend te houden. Bij Dermaskin gaan we verder dan een standaard gezichtsbehandeling en werken we veel met peelingen en apparatuur. Hiermee komen we veel dieper in de huid waardoor je resultaatgericht kunt gaan werken. De Hydrafacial en SkinPen zijn onze top behandelingen met apparatuur. Met DMK Enzyme Therapy kunnen wij vele huidproblemen succesvol behandelen en zien wij verbluffende resultaten. Graag wil ik je uitnodigen om onze werkwijze en behandelingen zelf te ervaren. “Mooier ouder worden” is het doel van de behandelingen bij Dermaskin.

Skin Specialist Krissy

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Krissy-240720-zwart-wit.pngMijn naam is Krissy, ben 32 jaar en vanaf februari 2019 ben ik werkzaam bij Dermaskin. Ik ben een gediplomeerd huidspecialiste met meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van gezichtsbehandelingen. Verder ben ik gespecialiseerd in DS V-Line collageen draden, DMK Enzyme Therapy, HydraFacial, Natural Face Lifting bindweefselmassage, Beauty Angel lichttherapie en peeling, SkinPen microneedling, face cupping, peelingen en anti-aging behandelingen. Ook ben ik in het bezit van mijn Anbos acne specialisatie. Als Skin Specialist is het mijn doel om samen met jou te werken aan huidverbetering, anti-aging en jouw huid te laten stralen.  Door de vele mogelijkheden die er zijn bij Dermaskin kunnen we elke klant een passende behandeling geven met hoogwaardige producten. Tot snel bij Dermaskin.

1e Skin Specialist & Hydrafacialist Krissy is aanwezig op maandagavond, woensdagmorgen, donderdag en vrijdag. Krissy is gespecialiseerd in de merken DMK Enzyme Therapy, Obagi Medical, Mesoestetic, G.M. Collin, Prescription, IMAGE Skincare, Medik8, Eminence Organic Skincare, Esse Skincare en Skinceuticals.

Skin Specialist Tessa

Mijn naam is Tessa, ben 35 jaar en sinds 2020 werkzaam bij Dermaskin. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb inmiddels meer dan 18 jaar ervaring in dit mooie vak en ben in het bezit van diverse specialisaties. Mijn specialiteiten binnen Dermaskin zijn de HydraFacial, DS V-Line collageen draden, Beauty Angel lichttherapie en peelingen, SkinPen microneedling, bindweefselmassage, anti-aging collageen behandelingen en LashLift. Met behulp van de hoogwaardige producten waar we binnen Dermaskin mee werken, correcte behandelingen en het juiste advies, gaan we sámen voor het beste resultaat. Ik hoop je snel te zien bij Dermaskin. 

Skin Specialist & Hydrafacialist Tessa is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag + avond en de 2e zaterdag van de maand. Tessa is gespecialiseerd in de merken G.M. Collin, Prescription, Mesoestetic, Medik8, Esse Skincare, Skinceuticals, Obagi Medical en Eminence Organic Skincare.

Je eigen vaste Skin specialist bij Dermaskin

Bij Dermaskin krijg je, je eigen vaste Skin Specialist toegewezen die je elke keer zal behandelen. Tijdens je 1e Meet & Treat behandeling kijken we wie het beste bij je past. 

Afspraak maken

Wil je weten wat jij voor jouw huid kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en bel 0487 524 574.

 

Dermaskin Skin Beauty & Skin Clinic huidspecialist in Ewijk bij Beuningen, Wijchen, Arnhem, Druten, Winssen, Nijmegen, Cuijk, Boxmeer, Huissen, Bemmel, Lent, Tiel en Groesbeek