Maak kennis met team Dermaskin

Team Dermaskin bestaat uit 2 gediplomeerde huidspecialisten en 1 huidtherapeut met jarenlange ervaring. Inmiddels hebben we met trots al 8 Awards in ontvangst mogen nemen. Kwaliteit staat voorop en alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid. Dit alles kun je terug vinden in de apparatuur en de producten waarmee wij werken. Wij maken graag kennis met je om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Eigenaresse, huidspecialist en webshop manager Marian

Huidspecialiste MarianMijn naam is Marian Janssen, heb meer dan 25 jaar ervaring en ben gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering. Door mijn leeftijd (57) weet ik precies waar een huid mee te maken krijgt als hij gaat “verouderen”. Dagelijks ben ik druk achter de schermen bezig om alles in goede banen te leiden voor onze Skinclinic en webshop. We hebben inmiddels al 8 Awards in ontvangst mogen nemen waar we ontzettend trots op zijn. Met ons Glowy Skin Plan gaan we samen met jou ervoor zorgen om jouw huid zo lang mogelijk mooi en stralend te houden. Bij Dermaskin gaan we verder dan een standaard gezichtsbehandeling en werken we veel met apparatuur. Hiermee komen we veel dieper in de huid waardoor je resultaatgericht kunt gaan werken. De Hydrafacial, LPG Endermologie, Elvii laser, Genesis RF en SkinPen zijn onze top behandelingen met apparatuur. Met de DS V-Line collageen draden zien we zeer mooie resultaten voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en ze zijn goed te combineren met andere behandelmethodes bij Dermaskin. Graag wil ik je uitnodigen om onze werkwijze en behandelingen zelf te ervaren. “Mooier ouder worden” is het doel van de behandelingen bij Dermaskin.

Huidspecialist Tessa

Mijn naam is Tessa, ben 37 jaar en sinds 2020 werkzaam bij Dermaskin. Ik ben gediplomeerd huidspecialiste en heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in dit mooie vak. Daarnaast ben ik in het bezit van diverse specialisaties. Mijn specialiteiten binnen Dermaskin zijn de HydraFacial, DS V-Line collageen draden, LPG Endermologie, Beauty Angel lichttherapie, Elvii laser, Genesis RF, peelingen, SkinPen / Dermapen microneedling, Natural Face Lifting bindweefselmassage, Buccal massage en anti-aging collageen behandelingen. Met behulp van de hoogwaardige producten waar we binnen Dermaskin mee werken, correcte behandelingen en het juiste advies, gaan we sámen voor het beste resultaat. Ik hoop je snel te zien bij Dermaskin. 

Huidspecialist & Hydrafacialist Tessa is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag + avond en donderdag. Tessa is gespecialiseerd in de merken G.M. Collin, iS Clinical, Mesoestetic, Alpha-H, Medik8, Esse Skincare, Skinceuticals, Obagi Medical en Eminence Organic Skincare.

Huidtherapeut Jolien

Mijn naam is Jolien, ik ben 29 jaar oud en sinds 1 oktober 2022 werk ik bij Dermaskin. Ik ben gediplomeerd huidtherapeut en inmiddels 5 jaar met veel plezier aan het werk. De afgelopen jaren heb ik in verschillende praktijken kunnen werken en diverse behandelingen uitgevoerd. Ook heb ik samengewerkt met cosmetisch artsen en dermatologen. De cosmetische kant van het vak heb ik altijd zeer interessant gevonden. Bij Dermaskin kan ik me hier volop op gaan richten. Persoonlijke aandacht, eerlijk advies en een snel, zichtbaar resultaat vind ik belangrijk. Dat is waar ik me voor inzet. Bij Dermaskin ga ik me vooral bezighouden met de Elvii laser, LPG, Hydrafacial, Skinpen/Dermapen microneedling, pigmentbehandelingen, DMK Enzyme Therapie, couperosebehandelingen en acnebehandelingen. Tot slot ben ik gespecialiseerd in de merken Mesoestetic, iS Clinical, Alpha-H en Image Skincare. Hopelijk tot snel bij Dermaskin! 

Huidtherapeute Jolien is aanwezig op woensdag + avond, donderdag en vrijdag. Vanaf 1 januari werkt ze ook op maandag.

Je eigen vaste specialist bij Dermaskin

Bij Dermaskin krijg je, je eigen vaste specialist toegewezen die je elke keer zal behandelen. Tijdens je 1e Meet & Treat behandeling kijken we wie het beste bij je past. 

Afspraak maken

Wil je weten wat jij voor jouw huid kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en bel 0487 524 574.

 

Dermaskin Skin Beauty & Skin Clinic huidspecialist in Ewijk bij Beuningen, Wijchen, Arnhem, Druten, Winssen, Nijmegen, Cuijk, Boxmeer, Huissen, Bemmel, Lent, Tiel en Groesbeek