Anti-aging Meet & Treat Dermaskin

Anti-aging Meet & Treat

Wil je jouw huid zo lang mogelijk mooi houden, ben je op zoek naar de beste anti-aging behandeling en heeft een natuurlijke manier van behandelen jouw voorkeur? Zet dan nu je 1e stap in de wereld van anti-aging bij Dermaskin en ga op ontdekkingsreis wat de mogelijkheden zijn voor jouw huid. Dermaskin is gespecialiseerd in anti-aging en tijdens deze kennismakingsbehandeling laten we je kennismaken met een aantal hele mooie anti-aging technieken en apparatuur. De behandeling starten we met een intake-gesprek en Meitu huidscan om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen over jouw huid. Daarna krijg je een behandeling die we helemaal personaliseren op jouw huid en wensen. Neem plaats in onze heerlijke, luxe (verwarmde) behandelstoel en maak kennis met jouw mooiste huid.

Mooier ouder worden bij Dermaskin

Ons motto is “mooier ouder worden”. We gaan je geen dingen beloven die we niet waar kunnen maken maar geven je een eerlijk en realistisch advies over de mogelijkheden. Samen gaan we jouw huid in een betere conditie brengen en hem zo lang mogelijk mooi houden met diverse anti-aging behandelingen. Volg ons Glowy Skin Plan waarbij je elke maand komt voor een behandeling om zo het mooiste resultaat te krijgen.

Voor wie is deze kennismakingsbehandeling geschikt

 • voor iedereen die wil werken aan een mooie en gezonde huid voor nu maar ook op langere termijn
 • voor iedereen die zijn of haar huid ziet verouderen en dit wil aanpakken op een natuurlijke manier
 • voor iedereen met fijne lijntjes en rimpels
 • voor iedereen met beginnende huidverslapping
 • voor iedereen die een stralende en frissere huid wil

Inhoud Anti-aging Meet & Treat

 • intake gesprek
 • Meitu huidscan t.w.v. 50 euro kado
 • behandeling
 • behandel en product advies
 • goodiebag
 • kadobon t.w.v. 10 euro voor je volgende behandeling

Inhoud anti-aging behandeling

Bij deze behandeling gebruiken we een aantal mooie anti-aging technieken en apparatuur waarbij we kijken welke het beste bij jouw huid past. We gaan werken op het verwijderen van dode huidcellen, huidversteviging, hydratatie en/of energieboost.

 • double cleanse
 • milde peeling aangepast aan de huidconditie
 • keuze uit : LPG Endermologie Face 30 of Genesis RF Flash
 • keuze uit : Beauty Angel collageen lamp (energieboost) of Hydrojelly Mask (vochtboost) of Argireline Contouring Mask (verstevigend)
 • afsluitende verzorging

Meitu huidscan

Bij Dermaskin werken we met het allernieuwste hightech huidanalyse apparaat, namelijk de Meitu. Hij kan liefst 10 belangrijke huidaandoeningen en 17 onderliggende huidproblemen detecteren.  Dit apparaat doet meer dan alleen foto’s maken. De Meitu huidscanner gebruikt ten allereerste 3 camera’s, de meeste huidscanners maken gebruik van slechts 1 camera. Deze camera’s vormen een 3D panoramisch beeld van de huid voor een nauwkeurige beoordeling. 

Keuze uit apparaat LPG Endermologie Face of Genesis RF Flash

 • LPG Endermologie Face – verstevigend

LPG Endermologie is en 100% natuurlijke celstimulatie door middel van een intensieve bindweefselmassage van huid en spieren met het LPG apparaat. Tijdens de behandeling worden de fibroblasten gestimuleerd om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Dit alles geeft de huid een betere doorbloeding en zuurstofvoorziening waardoor de huid steviger zal worden, fijne lijntjes worden vager en de hydratatie zal verbeteren. De huid krijgt een frisse en gezonde glow! 

 • Genesis RF Flash – verstrakkend

Het is een apparaat dat 4 technologieën gebruikt dat bestaat uit 2 soorten radiofrequentie, LED technologie en een transdermale aflevering van werkstoffen. De 2 soorten radiofrequentie werken in diverse huidlagen (middelste en diepe huidlagen) en verwarmen deze. Hierdoor krijgt de huid een stimulans om meer collageen en elastine aan te maken. Het resultaat is dat de huid steviger en strakker gaat worden. Het rode LED stimuleert de biochemische en enzymatische processen in de huid waardoor de fibroblasten actiever worden en ook de collageen aanmaak stimuleren.

Tijdens de behandeling worden korte elektrische impulsen op de huidcellen en weefsels toegepast. Hierdoor ontstaan micro-poriën (kanaaltjes) die de doorlaatbaarheid van de huid verhogen waardoor de actieve werkstoffen van de booster dieper en beter in de huid komen. We gebruiken hoge concentraties actieve werkstoffen met een laag moleculair gewicht om deze zo diep mogelijk in de huid te krijgen.

Keuze uit anti-aging technieken

 • Beauty Angel collageen lamp – energieboost

De Beauty Angel is een collageen lamp op basis van een innovatieve lichttechnologie. Huidveroudering ontstaat doordat de huid minder energie heeft waardoor de huidcellen trager worden, hierdoor ontstaan de eerste fijne lijntjes en rimpels. Het “beauty light” van de collageen lampen wordt door de huidcellen die verantwoordelijk zijn voor de lichaamseigen aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur opgenomen. Met de Beauty Angel krijgt de huid een enorme energie boost waardoor de huidcellen weer aan het werk gezet worden en actiever worden. Na één behandeling ziet jouw huid er stralend uit en heb je een mooie glow.

 • Hydrojelly Mask – vochtboost

Hydrojelly Mask, de vochtboost voor alle huiden en de trend onder de maskers uit Amerika. De Esthemax Hydrojelly maskers zijn de nieuwe generatie peel-off maskers omdat ze doordrenkt zijn met elektrolyten. Hiermee onderscheiden ze zich van de gewone alginaatmaskers. Elektrolyten zijn hét hydratatie ingrediënt van de toekomst en geleiden elektriciteit zodra ze gemengd worden met water. 

 • Argireline Contouring Mask – verstevigend

Een pittig huidverstevigend, contour verstrakkend en spierontspannend masker voor het behandelen van fijne lijntjes en rimpels en huidverslapping. Het masker zorgt voor een goede doorbloeding met een gezonde, ontspannen en frisse glow. Je voelt het masker helemaal verstrakken op de huid als het eenmaal is aangebracht. Het masker bevat Argireline dat spierontspannend werkt en tevens de collageen aanmaak stimuleert. Naast Argireline bevat het masker ook hydraterende werkstoffen, deze zorgen ervoor dat de huid een betere hydratatie krijgt. Tijdens het inwerken trekt de huid zicht- en voelbaar steeds verder samen tot hij letterlijk helemaal strak staat. Dit geeft een direct zichtbare verstrakking, versteviging en contourverbetering. Terwijl het huidoppervlak op spanning wordt gezet, vindt er onderhuids juist ontspanning plaats door de werkstof Argireline. Hierdoor krijgt de huid een ontspannen aanzicht.

Behandelprijs

Je ontvangt een Meitu huidscan + goodiebag incl. kadobon van 10 euro kado, dit alles heeft een minimale waarde van 60 euro.

 • € 99.00

Per persoon kun je éénmaal een keuze maken uit een kennismakingsbehandeling.

Afspraak maken