Anti-aging Meet & Treat Dermaskin

Anti-aging Meet & Treat

Wil je jouw huid zo lang mogelijk mooi houden, ben je op zoek naar de beste anti-aging behandeling en heeft een natuurlijke manier van behandelen jouw voorkeur? Zet dan nu je 1e stap in de wereld van anti-aging bij Dermaskin met de Anti-aging Meet & Treat en ga op ontdekkingsreis om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw huid. Dermaskin is gespecialiseerd in anti-aging en tijdens deze kennismakingsbehandeling laten we je kennismaken met een aantal hele mooie anti-aging technieken en apparatuur. De behandeling starten we met een intake-gesprek en Meitu huidscan om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen over jouw huid. Daarna krijg je een behandeling die we helemaal personaliseren op jouw huid en wensen. Neem plaats in onze heerlijke, luxe (verwarmde) behandelstoel en maak kennis met jouw mooiste huid.

Mooier ouder worden bij Dermaskin

Ons motto is “mooier ouder worden”. We gaan je geen dingen beloven die we niet waar kunnen maken maar geven je een eerlijk en realistisch advies over de mogelijkheden. Samen gaan we jouw huid in een betere conditie brengen en hem zo lang mogelijk mooi houden met diverse anti-aging behandelingen. Volg ons Glowy Skin Plan waarbij je elke maand komt voor een behandeling om zo het mooiste resultaat te krijgen.

Voor wie is de Anti-aging Meet & Treat kennismakingsbehandeling geschikt

 • voor iedereen die wil werken aan een mooie en gezonde huid voor nu maar ook op langere termijn
 • voor iedereen die zijn of haar huid ziet verouderen en dit wil aanpakken op een natuurlijke manier
 • voor iedereen met fijne lijntjes en rimpels
 • voor iedereen met beginnende huidverslapping
 • voor iedereen die een stralende en frissere huid wil

Inhoud Anti-aging Meet & Treat

Bij deze behandeling gebruiken we een aantal mooie anti-aging technieken en apparatuur waarbij we kijken welke het beste bij jouw huid past. We gaan werken op het verwijderen van dode huidcellen, huidversteviging, hydratatie en energieboost.

De start

 • intake gesprek
 • Meitu huidscan t.w.v. 50 euro kado

De behandeling

 • double cleanse
 • milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen
 • keuze uit : LPG Endermologie 30 OF Genesis RF Flash
 • Beauty Angel + bio cellulose mask (hoog percentage werkstoffen)
 • afsluitende verzorging

Extra

 • advies
 • goodiebag

Meitu huidscan

Bij Dermaskin werken we met het allernieuwste hightech huidanalyse apparaat, namelijk de Meitu. Hij kan liefst 10 belangrijke huidaandoeningen en 17 onderliggende huidproblemen detecteren.  Dit apparaat doet meer dan alleen foto’s maken. De Meitu huidscanner gebruikt ten allereerste 3 camera’s, de meeste huidscanners maken gebruik van slechts 1 camera. Deze camera’s vormen een 3D panoramisch beeld van de huid voor een nauwkeurige beoordeling. 

De apparaten tijdens deze behandeling

 • LPG Endermologie Face (keuze) – voor milde huidverslapping (verstevigend)

LPG Endermologie is een 100% natuurlijke celstimulatie door middel van een intensieve bindweefselmassage van huid en spieren met het LPG apparaat. Tijdens de behandeling worden de fibroblasten gestimuleerd om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Dit alles geeft de huid een betere doorbloeding en zuurstofvoorziening waardoor de huid steviger zal worden, fijne lijntjes worden vager en de hydratatie zal verbeteren. De huid krijgt een frisse en gezonde glow! 

Lees hier meer over de LPG Endermologie >>

 • Genesis RF – voor milde huidverslapping (verstevigend en stimuleert collageen aanmaak)

Het is een apparaat dat 4 technologieën gebruikt dat bestaat uit 2 soorten radiofrequentie, LED technologie en een transdermale aflevering van werkstoffen. De 2 soorten radiofrequentie werken in diverse huidlagen (middelste en diepe huidlagen) en verwarmen deze. Hierdoor krijgt de huid een stimulans om meer collageen en elastine aan te maken. Het resultaat is dat de huid steviger en strakker gaat worden. Het rode LED stimuleert de biochemische en enzymatische processen in de huid waardoor de fibroblasten actiever worden en ook de collageen aanmaak stimuleren.

Lees hier meer over de Genesis RF >>

 • Beauty Angel collageen lamp – energieboost

De Beauty Angel is een collageen lamp op basis van een innovatieve lichttechnologie. Huidveroudering ontstaat doordat de huid minder energie heeft waardoor de huidcellen trager worden, hierdoor ontstaan de eerste fijne lijntjes en rimpels. Het “beauty light” van de collageen lampen wordt door de huidcellen die verantwoordelijk zijn voor de lichaamseigen aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur opgenomen. Het bio cellulose masker bevat een hoge dosis werkstoffen. Van de Beauty Angel krijgt de huid een enorme energie boost waardoor de huidcellen weer aan het werk gezet worden en actiever worden. Na één behandeling ziet jouw huid er stralend uit en heb je een mooie glow.

Behandelprijs Anti-aging Meet & Treat

De behandelprijs kun je vinden bij het kopje “ONLINE BOEKEN” – 1e afspraak.

Per persoon kun je éénmaal een keuze maken uit een kennismakingsbehandeling.

Afspraak maken