Hydrafacial Syndeo LED Light Therapy

De nieuwste Hydrafacial Syndeo heeft een LED Light masker. Het LED masker op basis van LED Light Therapy geeft jouw huidcellen een flinke energieboost waardoor ze actiever worden. Ook zal de behandeling een nog intensievere werking krijgen. Wil je het mooie resultaat blijven houden? We adviseren je dan om 1 Hydrafacial behandeling per maand te ondergaan. Onze huidcellen vernieuwen zich elke 30 dagen en zo blijf je genieten van je mooiste huid. 

Hydrafacial geeft je de beste huid van je leven in 3 stappen

De Hydrafacial behandeling bestaat uit 3 stappen:

  1. Stap 1 : een intensieve reiniging met een milde peelingvloeistof om je nieuwe huidlaag tevoorschijn te halen
  2. Stap 2 : met vacuum zuigen we de onzuiverheden uit je poriën, het voelt als een stofzuigertje op je huid
  3. Stap 3 : we verzadigen de huid met intensieve hydraterende en voedende werkstoffen

Energieboost met LED Light Therapy

LED lichttherapie werkt diep in de huid en geeft de huidcellen een flinke energieboost. Hierdoor worden ze actiever waardoor het een positieve werking heeft op o.a. rimpels en acne. We werken bij deze LED Light met 2 kleuren namelijk rood en blauw. De rode kleur komt dieper in de huid dan de blauwe maar ze hebben beide hun eigen specifieke werking.

Hoe werkt de LED Light Therapy Rood

De rode kleur is de anti-aging kleur. Het dringt diep door in de huid waar onze huidcellen aan het werk worden gezet om o.a. de aanmaak van collageen te stimuleren.

Hoe werkt de LED Light Therapy Blauw

Je lichaam maakt dagelijks bacteriën aan, waardoor je poriën verstopt raken en puistjes ontstaan. De LED Light blauw is voor o.a. acne en puistjes en bevat blauwe LED’s die de P. acnes-bacteriën (bacterie verantwoordelijk voor acne) doden.

Personaliseer je Hydrafacial behandeling

Voor elke huid en wens hebben wij een Hydrafacial behandeling. We kunnen de behandeling uitbreiden met o.a. de Hydrafacial boosters of de Hydrafacial Perk voor ogen of lippen. Maar ook bij Dermaskin hebben we diverse behandeltechnieken en apparatuur die we heel goed kunnen combineren met de Hydrafacial behandeling. Onze Hydrafacialisten adviseren je graag wat het beste past bij jouw huid.

 

 

 

 

 

Dermaskin werkt met de originele Hydrafacial Syndeo, het nieuwste Hydrafacial apparaat.

Dermaskin is de Hydrafacial Clinic voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Druten, Wijchen, Weurt, Winssen, Huissen, Bemmel, Lent, Elst en Cuijk.