Argireline Contouring Face Mask

Een pittig huidverstevigend, contour verstrakkend en spierontspannend masker voor het behandelen van fijne lijntjes en rimpels en huidverslapping. Het masker zorgt voor een goede doorbloeding met een gezonde, ontspannen en frisse glow. Je voelt het masker helemaal verstrakken op de huid als het eenmaal is aangebracht. Mooi te combineren met vele behandelmethodes (anti-aging, huidverstevigend) en apparatuur bij Dermaskin.

Hoe werkt het masker

Het masker bevat Argireline dat spierontspannend werkt en tevens de collageen aanmaak stimuleert. Naast Argireline bevat het masker ook hydraterende werkstoffen, deze zorgen ervoor dat de huid een betere hydratatie krijgt. Tijdens het inwerken trekt de huid zicht- en voelbaar steeds verder samen tot hij letterlijk helemaal strak staat. Dit geeft een direct zichtbare verstrakking, versteviging en contourverbetering. Terwijl het huidoppervlak op spanning wordt gezet, vindt er onderhuids juist ontspanning plaats door de werkstof Argireline. Hierdoor krijgt de huid een ontspannen aanzicht.

Voor wie is het Argireline Contouring Face Mask geschikt

Het masker is geschikt voor alle huiden. Heb je last van hoge bloeddruk, astma, kanker, trombose, lupus of schildklierproblemen, overleg dan even met je behandelend arts.

Wat voel je tijdens de inwerktijd

Je voelt het masker steeds strakker worden. Het zorgt ook voor een toename van de doorbloeding. Door de huid- en spiersamentrekkingen kunnen er in eerste instantie rode lijntjes zichtbaar zijn nadat het masker er af is. Dit is volkomen normaal en ze zullen binnen een paar uur verdwijnen.

Mooie combinaties

Het masker is heel mooi te combineren met vele behandelingen bij Dermaskin zoals:

  • Hydrafacial
  • LPG Endermologie
  • Genesis RF radiofrequentie
  • Microdermabrasie
  • Bindweefselmassage
  • Buccal massage
  • Collageen draden

We adviseren je graag wat voor jou de beste combinaties zijn.

Behandelprijs

Dit masker zetten we in als een extra module tijdens je behandeling.

  • € 25,00 als meerprijs in een behandeling

Boek online

Boek het masker als extra module. Kies eerst je favoriete behandeling en dan onder losse modules het masker.