Huidspecialiste MarianEigenaresse en huidspecialiste Marian Janssen

Leuk dat je onze website bezoekt, jouw huid is vast belangrijk voor je! Mijn naam is Marian Janssen, 59 jaar en 27 jaar werkzaam als gediplomeerd huidspecialist. Inmiddels heb ik al 10 awards in ontvangst mogen nemen met mijn bedrijf Dermaskin.

Gespecialiseerd in anti-aging

Met mijn leeftijd weet ik als geen ander waar jij tegen aan loopt op het gebied van huidveroudering. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in anti-aging, natuurlijke huidverjonging en huidverbetering waarbij ik resultaatgericht werk middels het unieke Glowy Skin Plan. Sinds september 2017 heb ik met Dermaskin een nieuwe grotere locatie betrokken aan de Julianastraat 1C in Ewijk. Inmiddels zijn we flink gegroeid en bestaat het team uit meerdere gediplomeerde huidspecialisten allemaal met jarenlange ervaring.

Waarom resultaatgericht werken

Intensief samenwerken met klanten leverde hele mooie resultaten op én we ontdekten dat er veel meer mogelijk is op het gebied van anti-aging, natuurlijke huidverjonging en huidverbetering. Daarom ben ik een geheel nieuwe weg ingeslagen met Dermaskin omdat je jouw huid immers thuis ook kunt verzorgen met een scrub en masker. Bij Dermaskin gaan we verder waar een traditionele schoonheidsbehandeling stopt, The Next Level for Your Skin. Hierbij volgen we de nieuwste skintrends en maken we gebruik van de nieuwste innovaties op het gebied van huidbehandelingen, apparatuur en cosmetica.

Dermaskin Glowy Skin Plan “mooier ouder worden”

Samen met jou willen wij het beste resultaat behalen op het gebied van anti-aging en huidverjonging. Tijdens het intake-gesprek ontvang je een op maat gemaakt advies. Hierbij blijven we wel realistisch in de te behalen resultaten. Het Glowy Skin Plan houdt in dat je regelmatig komt voor een behandeling, dit is eenmaal per maand of je start met een kuur. De behandelingen zijn gespecialiseerde huidbehandelingen met o.a. apparatuur en peelingen die je thuis niet kunt en mag doen. Daarnaast verzorg je dagelijks de huid thuis met de geadviseerde producten. Wist je dat je 50% van een mooi resultaat kunt behalen door de huid thuis dagelijks te verzorgen met de juiste producten?

The Next Level met apparatuur bij Dermaskin

Met apparatuur kun je de huid veel intensiever en dieper behandelen waardoor je ook betere en mooiere resultaten krijgt. Bij de meeste behandelingen wordt dan ook gebruik gemaakt van één of meerdere apparaten. De apparatuur waarmee gewerkt wordt bij Dermaskin zijn de HydraFacial,  Vivace microneedling RF, Dr. Platon Cold Plasma, Genesis RF Radiofrequence, LPG Endermologie, Elvii laser, Ultralift biostimulatie en spierversteviging, microdermabrasie, SkinPen microneedling, Dermapen microneedling en Beauty Angel lichttherapie. Veel apparaten zijn ook te combineren met elkaar, we adviseren je graag.

The Next Level met A-merken bij Dermaskin

Er zijn ontzettend veel merken en producten op de markt verkrijgbaar. Dermaskin werkt alleen met de beste A-merken en die ook daadwerkelijk wat voor jouw huid doen. Ze komen dieper in de huid dan de traditionele merken waardoor je ook op resultaat kunt gaan werken. De A-merken waarmee wij werken zijn Mesoestetic, SkinCeuticals, KRX Aesthetics, iS Clinical, Image Skincare, Dr. Murad, Alpha-H, Medik8, Esse Skincare, G.M. Collin en Eminence Organics.

Geen loze beloftes over de resultaten

In advertenties worden vaak hele mooie resultaten beloofd. Sommige resultaten zijn helaas te mooi om waar te zijn. Geen enkele behandeling of product kan je bijvoorbeeld 10 jaar jonger maken na één keer. Dit wordt helaas wel regelmatig van ons verwacht maar we moeten wel realistisch blijven en we zullen dit ook zeker benadrukken als je verwachtingen te hoog zijn. Huidveroudering stoppen? Verouderen is een natuurlijk proces in je lichaam en huid dat je niet kunt stoppen, we worden tenslotte elke dag een dagje ouder. Wel kun je het zichtbare proces van veroudering verbeteren en vertragen en zorgen dat jouw huid zo lang mogelijk in een goede conditie blijft “mooier ouder worden”.

Herken jij jezelf hierin

Zie je dat jouw huid de eerste tekenen van veroudering begint te vertonen of dat fijne lijntjes en rimpels al echt zichtbaar zijn? Zijn de huidstructuur en poriën grover aan het worden en ziet de huid er niet meer egaal en fris uit? Misschien zijn zelfs ook al de eerste pigmentvlekken zichtbaar. Dit wil je natuurlijk niet! Je wilt er wat aan gaan doen, maar wat? Met 27 jaar ervaring gaan we graag “samenwerken” om het beste en mooiste resultaat voor jouw huid te behalen.

Het beste voor jouw huid

Klinkt dit als muziek in jouw oren en wil jij ontdekken wat Dermaskin hierin voor jou kan betekenen? Dan helpen wij je graag. Vele klanten uit heel Nederland hebben inmiddels Dermaskin gevonden en zijn super enthousiast over het unieke Glowy Skin Plan van Dermaskin en de huidbehandelingen. Gun jouw huid een stralend mooie toekomst en boek hier online je afspraak voor een Meet & Treat kennismakingsbehandeling.

We hopen je snel te mogen ontmoeten bij Dermaskin.

Eigenaresse en huidspecialiste Marian Janssen en team Dermaskin


Schoonheidsspecialiste, huidspecialiste en schoonheidssalon voor de regio Beuningen, Ewijk, Winssen, Druten, Boven Leeuwen, Bergharen, Beneden Leeuwen, Wijchen, Cuijk, Nijmegen, Arnhem, Huissen, Bemmel, Weurt, Elst, Lent en Tiel

Dermaskin webshops

Al onze producten kun je online bestellen in de webshops: 

www.dermaskinshop.nlwww.tophuid.nl, www.skintrends.nl, www.dermaskinonline.nl, www.mijnhuidshop.nl en www.dehuidshop.nl

© copyright Dermaskin. Deze tekst mag niet zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.