Dermaplaning voor het verwijderen van donshaartjes

Heb je last van donshaartjes en wil je hier wat aan gaan doen? Met Dermaplaning kunnen wij je helpen. Dermaplaning is de nieuwste trend uit Amerika waarmee we donshaartjes en dode huidcellen tegelijkertijd verwijderen door middel van een chirurgisch mesje speciaal ontwikkeld voor Dermaplaning. Misschien klinkt het een beetje eng maar dat is het totaal niet. Het resultaat is een super gladde huid met een mooie glow!

Wat is Dermaplaning

Dermaplaning is een behandelmethode met een speciaal chirurgisch mesje voor het verwijderen van donshaartjes en dode huidcellen. Het is een trend in Amerika door de mooie resultaten en het is nu overgewaaid naar Nederland. Het wordt al meer dan 40 jaar gebruikt in medische praktijken om de huid voor te bereiden op o.a. laserbehandelingen en chemische peelingen. Wij behandelen het gezicht en de hals.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

Bekijk hier het filmpje om te zien hoe de behandeling werkt.

De behandeling is absoluut niet pijnlijk en je krijgt een ontzettend mooie glow. Ook ideaal voor mensen die last krijgen van irritaties na bijvoorbeeld harsen. Dat heb je met deze behandeling niet omdat de haartjes er niet “uit getrokken” worden.

Voor wie is deze behandeling geschikt

 • voor iedereen die zijn donshaartjes wil verwijderen
 • voor iedereen die zijn dode huidcellen wil verwijderen
 • als je last hebt van irritaties na bijv. het harsen
 • als je een mooie, gladde huid wil

Waaruit bestaat de behandeling

 • De behandeling start met een goede reiniging van de huid omdat we alleen op een schone huid het beste en mooiste resultaat kunnen bereiken.
 • Daarna brengen we een speciale prep aan die bestaat uit eeb AHA zuur (melkzuur) en een BHA zuur (salicylzuur). Hiermee verwijderen we de eerste dode huidcellen.
 • Vervolgens brengen we een speciale olie aan om zo goed mogelijk over de huid te kunnen glijden. 
 • Nu gaan we starten met de Dermaplaning en verwijderen we de donshaartjes en dode huidcellen.
 • Hierna brengen we een milde enzym peeling aan voor het verwijderen van de laatste dode huidcellen en nu is de huid super glad.
 • Om nog even lekker te ontspannen en de huid extra te voeden krijg je een vliesmasker met hydraterende en verzachtende werkstoffen.
 • We gaan de behandeling afsluiten met een dagverzorging met een SPF om je huid te beschermen tegen UV-straling.

Wanneer zie je resultaat

Je ziet en voelt meteen het resultaat na 1 behandeling. Echter je moet het wel bijhouden want de donshaartjes blijven groeien, dit kun je niet stoppen. 

Hoe zie je er uit na de behandeling

Het kan zijn dat de huid een beetje rood is, dit is ook afhankelijk van welke Dermaplaning behandeling we doen. De roodheid zal snel wegtrekken en je hoeft niet thuis te blijven.

Hoe vaak moet je de behandeling ondergaan

 • Voor het beste en mooiste resultaat adviseren we 1 behandeling per 4 tot 6 weken. 

Wat is belangrijk voor en na de behandeling

Omdat jouw huid nu helemaal schoon is, zal hij ook gemakkelijker werkstoffen opnemen. Wel even opletten met producten die vitamine A bevatten zoals retinol, retinal, retinoate en vitamine A zuur. Deze kun je het beste even 5 dagen niet gebruiken. Ook voor je de behandeling ondergaat is het belangrijk om hier 5 dagen mee te stoppen. 

Is de behandeling pijnlijk

Nee, de behandeling is niet pijnlijk en ook niet eng. De mesjes die wij gebruiken zijn van een hele goede kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor Dermaplaning. Bij ons krijg je dus een veilige Dermaplaning behandeling.

Krijg ik nu dikker en donkerder haar na de behandeling

Nee, dit zal niet het geval zijn. De haartjes blijven dezelfde structuur houden en met dezelfde snelheid blijven groeien. Ook de kleur zal niet veranderen.

Inhoud behandeling

 • reiniging
 • voorbereiding
 • Dermaplaning
 • enzym peeling
 • vliesmasker
 • afsluitende verzorging

Mooie combinatie Dermaplaning met andere behandelmethodes

Je kunt Dermaplaning heel goed combineren met diverse andere behandelmethodes bij Dermaskin. In Amerika is Dermaplaning in combinatie met de HydraFacial een trend. Maar ook een combinatie met de Beauty Angel lichttherapie, LPG Endermologie, collageen draden of een bindweefselmassage zijn ontzettend mooi. Onze huidspecialisten adviseren je graag hierover.

Behandelprijs

De behandelprijs kun je vinden bij het online boekingsformulier.

Afspraak maken?

 

 

 

 

 

 

 

Dermaplaning, Dermaplane PRO voor het verwijderen van donshaartjes en dode huidcellen.

Dermaskin is jouw gecertificeerde Dermaplaning specialist voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Tiel, Druten, Huissen, Bemmel, Lent, Cuijk, Wijchen en Boxmeer.