mesoestetic

Mesoestetic producten

De Mesoestetic producten, bestaan uit een compleet programma dat elk huidprobleem kan behandelen. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring en gepatenteerde formules. De producten bevatten hoge concentraties actieve bestanddelen die heel goed met elkaar samenwerken om zo het mooiste resultaat te behalen. 

Mesoestetic de leider in het behandelen van pigmentvlekken

Mesoestetic is de leider in het behandelen van pigmentvlekken, dit is ook onze ervaring. Cosmelan is een compleet intensief behandelconcept voor het behandelen van pigmentvlekken. Ook onze ervaring is dat dit het beste product en behandeling voor pigmentvlekken is. Sinds kort hebben ze de nieuwe Tran3x lijn die een stukje milder is maar ook mooie resultaten geeft.

Mesoestetic behandelingen en peelingen

Mesoestetic heeft een groot aanbod aan peelingen o.a. de Mesopeel, Tran3x en de Cosmelan. Met de combinatie van behandelingen + thuisproducten behaal je het beste resultaat.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de producten en behandelingen? Neem gerust contact met ons op. Bij je eerste behandeling maken wij een huidscan waarmee we de diepere huidlagen kunnen bekijken.