Hydrafacial en Beauty Angel

Hydrafacial en Beauty Angel lichttherapie

Hydrafacial en Beauty Angel lichttherapie is een mooie combinatie van de Hydrafacial behandeling met de Beauty Angel collageen lichttherapie. Lichttherapie kun je inzetten voor alle huiden omdat het de huidcellen een flinke energieboost geeft en hij versterkt de Hydrafacial behandeling. Daarnaast hebben de verschillende kleuren hun eigen specifieke werking op diverse huidproblemen en huidcondities.

Lees hier meer over de Hydrafacial >>

Wat doet lichttherapie

Als de huid zijn energie verliest zullen onze huidcellen trager gaan werken.  Lichttherapie geeft onze huidcellen een nieuwe energieboost waardoor ze weer actiever zullen worden. De Beauty Angel heeft diverse kleuren van het lichtspectrum en elke kleur licht heeft zijn eigen functie. Daarnaast krijgt de huid een betere zuurstofvoorziening en doorbloeding. Het vliesmasker wat we gebruiken heeft een sterk hydraterende en verzorgende werking. Geniet en ontspan van het Beauty Angel collageen licht. 

Inhoud Hydrafacial en Beauty Angel behandeling

  • dubbele reiniging
  • Hydrafacial behandeling in 3 stappen
  • Beauty Angel collageen lichttherapie met vliesmasker 15 minuten
  • afsluitende verzorging

Behandelprijs

  • € 150,00 per behandeling

Plan hier online je behandeling

Hydrafacial specialist Dermaskin voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Druten, Cuijk, Boxmeer, Tiel, Lent, Huissen, Bemmel en Wijchen