LPG Endermologie wat is het?

Met meer dan 37 jaar ervaring is LPG® uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in de mechanische behandeling van het bindweefsel. De apparatuur van LPG® werkt met de gepatenteerde endermologie® huidstimulatie techniek waarbij de lichaamseigen cellen aan het werk gezet worden. Het innovatieve aanzuigsysteem in combinatie met fibraties zorgt dat op een pijnvrije, effectieve wijze wordt gewerkt op anti-aging en huidverbetering.

Endermologie “fitness voor de huid”

Door de aanzuiging van de huid en de dynamische klopbewegingen van de gemotoriseerde kleppen te combineren, zorgt de gepatenteerde LPG-behandelingskop voor een echte Skin Fitness. De behandeling stimuleert onze fibroblasten die zorgen voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. 

Wat doet de LPG Endermologie voor jouw eigen collageen?

  • het remt de collageen aanmaak
  • het stimuleert de productie van nieuw collageen
  • het zorgt voor een betere kwaliteit van je collageen

LPG Mobilift M6® Connect

Bij Dermaskin werken we met het allernieuwste LPG Mobilift M6 Connect Endermologie apparaat voor het gezicht. Na jaren van expertise en wetenschappelijk onderzoek heeft LPG endermologie® een geheel nieuwe technologie gecreëerd die de natuurlijke genezingsmechanismen van de huid verbetert, de Mobilift M6® Connect. De Mobilift M6® Connect stimuleert op intelligente wijze de huid wat resulteert in ongelooflijke transformaties. Een gepatenteerde technologie voor een efficiënte uitstraling en anti-verouderingsbehandelingen. Een hele mooie combinatie met diverse behandeltechnieken bij Dermaskin waaronder de DS V-Line collageen draden.

Een natuurlijke manier voor het behandelen van huidveroudering

LPG endermologie® is een 100% natuurlijk alternatief voor het behandelen van huidveroudering waaronder:

  • voor het vervagen van fijne lijntjes en rimpels
  • voor beginnende huidverslapping
  • voor het stimuleren van huidfuncties waaronder de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur
  • voor een beginnende verslapping van de kaaklijn
  • voor een betere doorbloeding

Gepatenteerde MPF Ergolift Technologie

Er zijn meerdere endermologie technieken op de markt. Echter de LPG heeft een behandelkop met de gepatenteerde Motorized Pulsating Flaps. Dit is een dubbele stimulatie door middel van verticale en horizontale stimulatie.  

  • verticale stimulatie d.m.v. vacuum : huid wordt opgezogen en weer los gelaten en het werkt in verschillende dieptes van de huid
  • horizontale stimulatie d.m.v. klepjes die open en dicht gaan : hiermee kunnen we doelgerichter werken op de huidcellen en de snelheid bepaald de intensiteit

Al een mooie verandering zichtbaar na 1 behandeling

De Mobilift M6® Connect stimuleert de aanmaak van huidverjongende stoffen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur dat zorgt voor een stevigere huid. De behandeling is volledig pijnloos en heeft geen bijwerkingen. Je ziet al na slechts één behandeling een mooie verandering.  Een eenmalige behandeling geeft jouw huid een flinke boost maar in een kuur kun je gaan werken op resultaat.

Bekijk hier de LPG Endermologie