Meet The Genesis by Mesoestetic

Ontdek de Genesis van Mesoestetic. Het ultieme apparaat op basis van radiofrequentie voor huidverjonging, huidverstrakking en huidverbetering. We laten je kennismaken met de mogelijkheden voor jouw huid met de Genesis radiofrequence. Het is een zeer geliefde anti-aging behandeling bij Dermaskin.

Wat is de Genesis by Mesoestetic

Het is een apparaat dat 4 technologieën gebruikt dat bestaat uit 2 soorten radiofrequentie, LED technologie en een transdermale aflevering van werkstoffen. De 2 soorten radiofrequentie werken in diverse huidlagen (middelste en diepe huidlagen) en verwarmen deze. Hierdoor krijgt de huid een stimulans om meer collageen en elastine aan te maken. Het resultaat is dat de huid steviger en strakker gaat worden. Het rode LED stimuleert de biochemische en enzymatische processen in de huid waardoor de fibroblasten actiever worden en ook de collageen aanmaak stimuleren.

De Genesis boosters

We maken een keuze uit 1 van de 4 boosters speciaal voor de Genesis gemaakt.

  • G1 : stimuleert de collageen en elastine aanmaak
  • G2 : gaat het weefsel sneller herstellen
  • G3 : heeft een kalmerende werking op bijv. een rode en gevoelige huid
  • G4 : heeft een liftende werking en kan plaatselijk worden gebruikt op o.a. de kaaklijn

De werking van de Genesis booster (transdermale afgifte)

Tijdens de behandeling worden korte elektrische impulsen op de huidcellen en weefsels toegepast. Hierdoor ontstaan micro-poriën (kanaaltjes) die de doorlaatbaarheid van de huid verhogen waardoor de actieve werkstoffen van de booster dieper en beter in de huid komen. We gebruiken hoge concentraties actieve werkstoffen met een laag moleculair gewicht om deze zo diep mogelijk in de huid te krijgen.

Hoe gaat de Meet The Genesis behandeling in zijn werk

We starten met een intake gesprek om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen over jouw huid en om je wensen te bespreken. Hierna krijg je een huidscan met ons Meitu huidanalyse apparaat. Met dit apparaat maken we foto’s en kunnen we de diepere huidlagen bekijken. Vervolgens starten we met de Genesis RF behandeling inclusief een booster aangepast aan jouw huidconditie. Na afloop ontvang je van een persoonlijk advies hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen. 

Resultaat

Een eenmalige behandeling geeft je huid een flinke boost zeker in combinatie met de Genesis booster. Maar het beste en mooiste resultaat bereik je in een kuur van 6 behandelingen (1x per week).

Inhoud behandeling

  • intake gesprek
  • Meitu huidscan en advies
  • Genesis behandeling inclusief Genesis booster / serum 
  • afsluitende verzorging
  • Goodie Bag

Behandelprijs

  • € 99.00 

Per persoon kun je éénmaal een keuze maken uit een Meet & Treat behandeling bij Dermaskin.

Afspraak maken?

Heb je nu zoiets van ik wil “mooier ouder worden” maak dan hieronder je afspraak online.

 

 

Meet The Genesis by Mesoestetic 

huidverjonging, huidverstrakking en huidverbetering voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Druten, Tiel, Huissen, Bemmel, Lent, Boxmeer, Cuijk, Wijchen, Weurt, Winssen, Elst en Land van Maas en Waal