eerste behandeling bij DermaskinJe eerste behandeling bij huidinstituut Dermaskin in Ewijk

Jouw huid is vast belangrijk voor je en die wil je op de best mogelijke manier verzorgen om er zo lang mogelijk mooi uit te blijven zien. Je bent op deze website gekomen omdat je op zoek bent naar een behandeling die voor jouw huid het beste en mooiste resultaat geeft. Door de bomen zie je het bos niet meer want er is zoveel mogelijk. En dat klopt, er is ook ontzettend veel mogelijk. Maar iedere huid is anders en reageert anders. Daarom is de eerste behandeling bij Dermaskin altijd een kennismakingbehandeling. Van hieruit gaan we samen bouwen aan een mooie huid voor nu maar ook voor in de toekomst, dat is anti-aging. Tijdens de kennismakingsbehandeling verzamel ik zoveel mogelijk gegevens over jouw huid. Hierna starten we met de behandeling waarbij ik kan zien hoe de huid reageert op de producten en de behandeling. Na afloop ga je thuis de huid nabehandelen met de bijbehorende Starter Kit.

Het doel van een behandeling bij Dermaskin

Het doel is om jouw huid zo mooi mogelijk te maken en hem zo lang mogelijk mooi te houden. Dit kan niet met maar één behandeling en thuis niets doen. Hiervoor trekken we een bepaalde tijd uit en werken we volgens het Dermaskin behandelplan. Mooier ouder worden bij Dermaskin volgens ons unieke anti-aging concept!

Het resultaat

Met een juiste samenwerking tussen huidspecialist en klant zijn er hele mooie resultaten te behalen maar dit heeft wel tijd nodig. Heb geduld en blijf hierbij realistisch in het te verwachten resultaat.

Behandelmogelijkheden bij huidinstituut Dermaskin

  • huidverjonging met o.a. peelingen en microdermabrasie
  • anti-aging behandelingen waaronder collageen behandelingen met de Collageen Booster lichttherapie, OxyGeneo, TriPollar radiofrequent, Dermatude Meta Therapy, peptiden behandelingen en hyaluronzuur behandelingen

Wat behandelen we niet bij Dermaskin

  • acne behandelen we momenteel niet omdat Dermaskin zich gespecialiseerd heeft in anti-aging, huidverjonging en microdermabrasie