Acne littekens behandeld met de SkinPen

SkinPen behandeling voor het verminderen van acne littekens

Acne littekens behandelen wij met de SkinPen microneedling op basis van Collageen Inductie Therapie (CIT). Dit is de beste behandeling voor acne littekens (putjes / gaatjes). Met de SkinPen maken we hele kleine gaatjes in de huid waardoor de huid collageen type 3 (wond collageen) gaat aanmaken. In de huid wordt dit omgezet naar collageen type 1 waardoor de acne littekens van binnenuit opgevuld worden. Ook een grove huidstructuur kunnen we met deze behandeling minder grof maken.

Hoe ziet de huid er uit na de behandeling

Skinbooster Skin Pen behandeling

Na de behandeling kan de huid rood zien en wat gezwollen. Dit zal echter binnen een paar dagen vanzelf weer weg trekken. In sommige gevallen kan er een (lichte) schilfering optreden. 

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Dit is afhankelijk van de diepte van de acne littekens. In de meeste gevallen heb je 6 behandelingen nodig met een tussenpoos van 4 weken. We starten met 3 behandelingen, eenmaal per maand. Hierna gaan we kijken of er nog meerdere behandelingen nodig zijn. We kunnen eventueel ook 3 maanden stoppen en daarna verder kijken.

Wanneer zie je resultaat

Tijdens de behandeling zetten wij jouw huid aan het werk. De collageen aanmaak heeft echter wel tijd nodig, dit kan enkele weken tot zelfs 1 jaar duren. Je hebt daarom wel wat geduld nodig. Je ziet langzaam de acne littekens minder diep worden. Volg ons advies op voor het beste en mooiste resultaat.

Is de behandeling pijnlijk

Dit is nogal persoonlijk omdat de ene persoon een hogere pijngrens heeft dan de ander. Je voelt het wel maar wat we ook vaak horen is dat het “kriebelt” op de huid. Het voordeel is ook dat wij met de SkinPen werken en deze werkt zeer nauwkeurig en de naaldjes zijn glad waardoor ze niet blijven haken. Dit maakt de behandeling minder pijnlijk.

Inhoud behandeling

  • reiniging
  • SkinPen behandeling met een speciaal hydraterend serum
  • optie tegen meerprijs : SkinPen kalmerend en hydraterend vliesmasker
  • afsluitende verzorging 
  • creme om de huid thuis na te behandelen

Behandelprijs

  • € 135.00 per behandeling inclusief 2 nabehandel tubetjes
  • € 165.00 per behandeling inclusief SkinPen vliesmasker en 2 nabehandel tubetjes

Na 3 behandelingen kijken we of er nog meerdere behandelingen nodig zijn maar meestal zijn er toch wel 6 behandelingen nodig.

Vergoeding zorgverzekering

Het is mogelijk dat je in aanmerking komt voor een vergoeding via je zorgverzekering voor acne behandelingen en littekens. Neem hierover contact op met je zorgverzekeraar voor de mogelijkheden. Wij zijn in het bezig van de acne specialisatie (huidtherapeut) en AGB code. Hierdoor kun je deze behandeling declareren bij je zorgverzekering als je ook daadwerkelijk acne littekens hebt. We schrijven een acne factuur uit als je een kuur van minimaal 3 behandelingen hebt ondergaan.

Afspraak maken

 

SKINPEN BEHANDELING VOOR ACNE LITTEKENS, RESULTATEN EN ERVARINGEN

SKINPEN MICRONEEDLING ACNE LITTEKENS

voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Winssen, Nijmegen, Arnhem, Huissen, Mook, Molenhoek, Lent, Bemmel, Druten, Wijchen, Boxmeer, Cuijk, Tiel