image skincare award 2017

Wederom de Image Skincare Award voor Dermaskin

Dermaskin heeft wederom de Image Skincare Award in ontvangst mogen nemen. Op vrijdag 10 maart 2017 vonden tijdens de jaarlijkse Launch Party van Image Skincare de Award uitreikingen plaats. Het was een spannend moment voor mij of ik dit jaar de Award weer zou winnen.

Uitreiking op 10 maart in het Mediaplaza te Utrecht

Marc Ronert oprichter van Image Skincare was uit Amerika over gekomen om persoonlijk de Image Skincare Outstanding Performance Awards uit te reiken. Dit alles tijdens de jaarlijkse Launch Party waar ook de nieuwe producten van Image Skincare werden gelanceerd.

Image Skincare Award

De Image Skincare Performance Outstanding Award heb ik verdiend voor mijn prestaties over het jaar 2016. De criteria waar Dermaskin in uitblonk waren:

  • het unieke Dermaskin behandelplan
  • kennis over de huid
  • product kennis
  • mooie resultaten op het gebied van anti-aging en huidverjonging
  • de tevreden klanten die vanuit heel Nederland Dermaskin bezoeken

Trots en blij

Ik ben trots dat ik deze Award heb verdiend omdat ik kritisch ben en het resultaat van de klanten voorop stel. Het is een prestatie om hem 2 jaar op een rij hebben mogen ontvangen. Zeker ook omdat ik in deze maand ook mijn 20-jarig jubileum vierde. Een mooie kroon op mijn werk.