microdermabrasie behandeling basic dermaskin

Microdermabrasie behandeling 

Een zeer bekende behandeling is onze microdermabrasie behandeling. Het is een intensieve peeling die de huid gladder, zachter en stralender maakt. Deze behandeling is geschikt voor de meeste huiden. Wil je The Next Level microdermabrasie? Neem dan eens een kijkje bij onze Hydrafacial behandelingen, de nieuwste microdermabrasie methode.

Wat is een microdermabrasie behandeling 

Het microdermabrasie apparaat geeft een intensieve peeling aan de huid met microfijne kristallen. De huid wordt vacuum gezogen terwijl tegelijkertijd de microfijne kristallen tegen de huid worden gespoten. Een eenmalige behandeling geeft de huid een mooie boost maar voor het mooiste resultaat adviseren we één behandeling per maand. De behandeling is volledig pijnloos en geschikt voor de meeste huiden.

Voor wie is deze microdermabrasie behandeling geschikt

Deze behandeling is geschikt voor de meeste huiden omdat we de intensiteit aanpassen aan de huidconditie. Heb je last van actieve acne, rosacea, veel couperose of een hele dunne huid, dan raden wij deze behandeling af. Voor acne litteken vlekjes adviseren we een peeling of Skinpen behandeling.

Inhoud microdermabrasie behandeling

  • reiniging van de huid
  • dieptereiniging met een cleanser op basis van fruitzuren
  • preppen met een fruitzuur (voorbereiding)
  • microdermabrasie
  • creme masker 
  • afsluitende verzorging

De behandeling is tegen een meerprijs uit te breiden met diverse losse modules zoals de Beauty Angel collageen lamp, Hydrojelly masker, collageen draden, vliesmasker, LPG Endermologie, diverse massages. Onze specialisten adviseren je graag hierover.

Behandelprijs

  • € 89.00 per behandeling

Meer informatie?

Wil je meer weten over microdermabrasie, lees het hier>>

Microdermabrasie behandeling

voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Winssen, Druten, Nijmegen, Arnhem en Wijchen