SkinCeuticals peeling voor een Glowy Skin

SkinCeuticals peeling behandeling voor een mooie, stralende glow. We halen je mooie, nieuwe huid snel tevoorschijn met een SkinCeuticals peeling. Voor elke huidconditie heeft SkinCeuticals de juiste peeling. Al na één behandeling zie en voel je verschil. Shine & Glow!

Wat is een SkinCeuticals peeling

Een peeling is essentieel voor het onderhouden van een mooie en gezonde huid. Een peeling gaat de bovenste, dode huidlaag verwijderen waardoor een nieuwe, stralende huid tevoorschijn komt. Er bestaan verschillende soorten peelings waarbij we verschil maken in AHA (o.a. glycolzuur en melkzuur) en BHA (salicylzuur) zuren. Een AHA peeling werkt op o.a. fijne lijntjes en grove huidstructuur en een BHA peeling werkt positief op acne en verstoppingen. Tijdens je behandeling kijken we welke peeling geschikt is voor jouw huid.

Waarvoor kunnen we een SkinCeuticals peeling inzetten

 • Huidveroudering

Tijdens deze behandeling gebruiken we een peeling met glycolzuur en hoge concentraties antioxidanten. De structuur zal fijner worden en de huid zal meer gaan stralen. Geschikt voor alle huiden waarbij de eerste tekenen van veroudering zichtbaar zijn.

 • Intensieve hydratie

Naarmate we ouder worden kan de huid steeds minder vocht vasthouden. Er ontstaan vochtlijntjes en de huid voelt ruwer aan. Met deze peeling gaan we de dode huidcellen verwijderen waardoor de huid minder ruw aanvoelt. Door de celdeling te stimuleren worden de mooie, jonge en gehydrateerde huidcellen sneller naar de oppervlakte geduwd waardoor de huid meer gaat stralen. De huid kan nu ook beter het vocht vasthouden. Geschikt voor iedereen die een vochtarme huid heeft.

 • Egale stralende huidskleur

Als de huid dof kijkt straalt hij niet meer. Deze peeling en antioxidanten laten de huid weer stralen. Geschikt voor iedereen met een doffe, droge huid en een lichte verkleuring.

 • Huidverkleuringen

Heb je last van pigmentvlekken? Dan gaat deze peeling je hiermee helpen. Wij combineren geavanceerde pigment technologiën met exfoliërende methoden om oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar te laten worden. Geschikt voor iedereen met pigmentverkleuringen, vlekkerige huid, zonschade of hormonale verkleuringen.

 • Acne

Met een peeling pakken we de overmatige talgproductie en verstoppingen aan. Ook een mooie peeling als je last hebt van acne + huidveroudering. Geschikt voor iedereen met acne en/of een onzuivere huid.

De soorten peelingen van SkinCeuticals

 • SkinCeuticals Gel Peel

Peeling op basis van 20% glycolzuur en 10% melkzuur. Stimuleert de celvernieuwing en pakt huidirritatie aan. Voor het beste resultaat adviseren we een peeling kuur van 6 behandelingen met een tussenpoos van 14 dagen.

Geschikt voor fijne lijntjes, grove huidstructuur en een oneffen huidskleur.

 • SkinCeutials Micropeel 30

Peeling op basis van 30% glycolzuur. Zorgt voor versnelde celvernieuwing en maakt de huidstructuur fijner. Voor het beste resultaat adviseren we een peeling kuur van 4 tot 6 behandelingen met een tussenpoos van 14 dagen.

Geschikt voor alle huiden, grove huid, fijne lijntjes en een betere huidconditie.

 • SkinCeuticals Pigment Balancing Peel

Krachtige peeling bestaande uit 40% glycolzuur, 10% citroenzuur, 27% vitamine C en 4% emblica. De Pigment Balancing Peel versnelt de celvernieuwing en pakt tegelijkertijd oppervlakkige pigmentvlekken en verkleuringen aan. Voor het beste resultaat adviseren we een peeling kuur van 6 behandelingen met een tussenpoos van 10 dagen.

Geschikt voor oppervlakkige pigmentvlekken, acne vlekjes en voor iedereen die een stralende huid wil. 

Inhoud behandeling

 • reiniging
 • voorbereiding peeling
 • peeling
 • masker
 • Beauty Angel collageen lamp
 • afsluitende verzorging

Afspraak maken?

SkinCeuticals kopen?

Alle producten van SkinCeuticals kun je online kopen in onze Skinclinic en in onze webshop www.dermaskinshop.nl 

SkinCeuticals Skinclinic Dermaskin voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Huissen, Bemmel, Elst, Lent, Druten, Weurt, Winssen, Cuijk, Boxmeer en Tiel