Skinbooster Collageen Draad

Skinbooster waarbij we de Dermapen combineren met een collageen draad ampul. We gaan hier een stapje verder en intensiever werken dan alleen met de collageen draden. Met de Dermapen werken we op de stimulering van de collageen aanmaak door hele kleine microkanaaltjes in de huid te maken. Hierna brengen we een collageen draad ampul die een sterk hydraterende werking heeft aan waardoor er een soort “plumping” effect ontstaat. Een losse behandeling geeft een mooie boost aan de huid en in een kuur kun je gaan werken op resultaat. Elke behandeling werkt nog enkele maanden door in verband met de stimulering van de collageen aanmaak.

Voor wie is de behandeling geschikt

  • huidveroudering
  • fijne lijntjes en rimpels
  • beginnende huidverslapping

Hoe werkt de Dermapen microneedling

Met de Dermapen 4™ maken we minuscule kanaaltjes in de huid waardoor voedingsstoffen dieper in de huid worden opgenomen. Ons lichaam reageert door zijn eigen natuurlijke herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine. Het is mooie huidverjongende behandeling die in een kuur het beste en mooiste resultaat zal geven.

Hoe werkt de collageen draad ampul

We mixen 2 ampullen (serum + collageen draadjes) en tijdens het aanbrengen zakt het serum met de collageen draadjes in de huid waar ze een onderhuids netwerk aanleggen. Hier gaan de collageen draadjes de collageen aanmaak stimuleren en zorgen ze voor een sterk hydraterend en opvullend (plumping) effect. Daarnaast heeft het serum sterke antibacteriële, ontstekingsremmende en wondgenezende eigenschappen waardoor het een sterke collageen stimulerende werking heeft.

Ampul 1

De eerste ampul bestaat uit chitosan, dit is een waardevol ingrediënt voor de medische en cosmetische wereld dat een ontstekingsremmende en wondgenezende (collageen stimulerende) werking heeft. Het is een medical grade nano-chitosan, heel klein gemaakt en kan daardoor goed de huid indringen. 

Ampul 2

Deze ampul is een activator die bestaat uit Argireline en melkzuur. Argireline heeft een ontspannende werking op de kleine spiertjes en melkzuur heeft een milde exfoliërende werking. 

Mooi resultaat in kuurverband

Voor het beste en mooiste resultaat adviseren we een kuur van 3 tot 6 behandelingen waarbij je 1x per maand een behandeling ondergaat. 

Inhoud behandeling

  • double cleanse
  • Dermapen behandeling
  • Beauty Angel collageen lamp
  • Collageen draad ampul

Behandelprijs

  • € 159,- per behandeling

Afspraak maken