Hydrojelly Mask de trend onder de maskers

Hydrojelly Mask, de vochtboost voor alle huiden en de trend onder de maskers uit Amerika. De Esthemax Hydrojelly maskers zijn de nieuwe generatie peel-off maskers omdat ze doordrenkt zijn met elektrolyten. Hiermee onderscheiden ze zich van de gewone alginaatmaskers. Elektrolyten zijn hét hydratatie ingrediënt van de toekomst en geleiden elektriciteit zodra ze gemengd worden met water. Het zijn minerale zouten die onze cellen energie geven.  Wat het huidprobleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans (vocht) niet op orde is.  Daarnaast hebben ze nog een andere werking, ze versterken de werking van andere werkstoffen.

Werking van de Hydrojelly Maskers

Vocht volgt de stroom elektrolyten waardoor het masker zorgt voor een intense vochtbinding in de huid. De maskers sluiten volledig aan op de huid en leggen een filmlaagje waardoor alle werkstoffen worden ingesloten en dieper in de huid komen. 

Groot assortiment Hydrojelly Masker

We hebben een groot assortiment aan Hydrojelly maskers en voor iedere huidconditie of huidprobleem is er een perfecte match met een Hydrojelly Masker. Mooi te combineren met vele behandelmethodes en apparatuur bij Dermaskin. Onder onze klanten is het een veel gevraagd masker. Maak je behandeling op maat met een Hydrojelly Mask. 

Prijs

We hebben enkele behandelingen waar het masker standaard in zit. Maar wil je, je behandeling uitbreiden met het masker dan is dat mogelijk tegen een meerprijs.

  • € 27.50 per masker

Boek online

Kies je favoriete behandeling tijdens het online boeken. Bij extra modules maskers kun je het masker aanklikken.