Op dinsdagmiddag 16 juli 2019 werden wij aangenaam verrast door Medik8. Ze hadden een leuke verrassing voor ons, namelijk dat we de Medik8 Award gewonnen hadden. Wow dat was nog eens een onverwachte verrassing. Wat zijn we trots en blij met deze Award, zeker omdat het al de 2e Award was die we dit jaar in ontvangst hadden mogen nemen. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat ze in ons hebben.

Het bericht van Medik8

Dermaskin wint de Medik8 Award 2019 !

Deze Award wordt jaarlijks vanuit Londen aan één van de deelnemende beautysalons uitgereikt. Quote van de jury: Dermaskin is vooruitstrevend en gedreven in het overbrengen van de waarde van Medik8 producten en in het bijzonder van r-Retinoate. We willen Marian en Leonie dan ook feliciteren met een prachtige lancering van Medik8 r-Retinoate in hun salon. Dit fantastische anti-aging product werd door deze 2 kanjers het best gepromoot en verkocht in de Benelux.

Medik8 Award behandeling

Om dit te vieren met jullie hebben we een Medik8 Award behandeling gemaakt. Voor deze behandeling betaal je slechts 85 euro en je ontvangt van ons een Medik8 Goodie Bag t.w.v. 45 euro kado!

Boek hier je Medik8 Award behandeling online >>

 

 

Dermaskin Medik8 Award Winner