IMAGE Skincare peeling Signature Lift – Level 1

IMAGE Skincare peeling Signature Lift. Peeling met een hoge dosis vitamine C voor een egale huid. Als we ouder worden zien we dat de huidskleur minder egaal is en dat er pigmentvlekken ontstaan. Ook zie je dat de huidskleur grauwer is geworden en de huid voelt ruwer aan. Deze peeling is geschikt voor alle huiden en geeft jouw huid een mooie glow! Een mooie peeling om kennis te maken met IMAGE Skincare en favoriete peeling in onze Skin Clinic.

Wat is de Signature Lift peeling

De peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis van een hoge dosis vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Dit zijn allemaal werkstoffen die verantwoordelijke voor een directe celvernieuwing, verwijderen van dode huidcellen, herstel en voor de natuurlijke balans van de huid. De huid wordt direct gehydrateerd en geëgaliseerd. Ook werkt hij kalmerend en ontstekingsremmend. De huid heeft een mooie glow na afloop en zal gladder aanvoelen. Direct na de behandeling voel je het eerste resultaat.

Hoe gaat de vitamine C peeling van IMAGE Skincare in zijn werk

De vitamine C peeling van Image Skincare is een zeer populaire behandeling en bevat een hoge dosis vitamine C. Vitamine C heeft een positieve invloed op een frisse en egale huidskleur en oppervlakkige pigmentvlekken. Vitamine C is ook een antioxidant. De peeling wordt in 4 laagjes op de huid aangebracht en laag voor laag worden ze ingemasseerd. Naast vitamine C bevat de peeling ook glycolzuur en retinol die samen de celvernieuwing stimuleren waardoor de mooie, nieuwe huid eerder zichtbaar zal worden. Al na één behandeling heb je een mooi resultaat en zal je huid veel gladder aanvoelen.

Inhoud vitamine C peeling Signature Facelift IMAGE Skincare

  • dubbele reiniging van de huid
  • voorbereiding met een prep
  • Signature Lift vitamine C peeling (4 laagjes worden over elkaar aangebracht en in gemasseerd)
  • onzuiverheden verwijderen
  • lichttherapie 15 min.
  • afsluitende verzorging

Behandelprijs

  • € 89.00 per peeling behandeling

Zo krijg je weer een mooie, egale huid

Maar hieronder je afspraak bij Dermaskin en ervaar wat Image Skincare voor jouw huid kan betekenen.

IMAGE Skincare peeling Signature lift

vitamine C peeling

Skin Clinic voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Winssen, Druten, Beneden Leeuwen, Nijmegen, Wijchen, Boxmeer, Cuijk, Huissen, Bemmel, Lent, Elst, Weurt, Tiel, Groesbeek en Arnhem

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment