Online afspraak maken

Maak hieronder gemakkelijk online je afspraak. Natuurlijk kun je ook  telefonisch of per mail boeken als je dat liever wil. Mochten wij nog vragen hebben over de boeking dan nemen wij vooraf nog even contact met je op.

Openingstijden

Maandag11.00 - 17.30van 17.30 tot 20.30 (uitsluitend op afspraak )
Dinsdag09.00 - 17.30
Woensdag11.00 - 17.30van 17.30 tot 20.30 (uitsluitend op afspraak)
Donderdag 13.00 - 17.30
Vrijdag 09.00 - 17.30
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Hoe werkt het online boeken

  1. Kies een dienst (klik op het pijltje en klik op de behandeling die je wilt).
  2. Kies een datum en klik er op.
  3. Kies een tijd aan de rechterkant en klik er op.
  4. Vul nu alle gegevens in.
  5. Druk op “boek mijn afspraak“.

Tips voor het online boeken van behandelingen

  • Kom je voor de 1e keer : kies dan “nieuwe klant 1e afspraak + huidscan. Boek dan een Skinº1 Meet & Treat kennismakingsbehandeling.
  • Weet je niet wat je moet kiezen? Klik dan op gezichtsbehandeling in overleg (onderaan).
  • Wil je een Lashlift? Deze zijn niet te boeken in de avonduren alleen overdag.

Annuleren of verzetten van je afspraak

Mocht het een keer gebeuren dat je de afspraak niet kunt nakomen, willen wij je vragen om dit bij voorkeur 72 uur voor aanvang van de behandeling telefonisch aan ons door te geven. Wij kunnen dan nog iemand anders op die tijd inplannen. Afspraken die niet 36 uur van tevoren op werkdagen (ma t/m vr) zijn afgemeld worden in rekening gebracht. Hiervoor brengen wij je een bedrag van € 50.00 in rekening. Hopende op je begrip hiervoor.

Behandelingen en verkoop producten op afspraak

De behandelingen en verkoop van producten vinden uitsluitend plaats op afspraak. Hiervoor kan telefonisch een afspraak worden gemaakt door te bellen naar 0487 524 574. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. De avonduren zijn alleen voor behandelingen.

Telefonisch bereikbaar

Dermaskin wil graag haar klanten in alle rust behandelen en daarom nemen wij geen telefoon aan tijdens de behandelingen. Je kunt de voicemail inspreken en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug, meestal is dit later op dezelfde dag of de volgende werkdag. Je kunt ook een email sturen naar info@dermaskin.nl hierop geven wij vaak sneller antwoord omdat wij tussen de behandelingen door wel de mails lezen.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij Dermaskin pinnen en contant betalen.

Mobiele telefoons

Graag willen wij je vragen om je mobiele telefoon tijdens de behandeling uit te zetten zodat je ongestoord kunt genieten van de behandeling. Het is niet mogelijk om de behandeling te onderbreken voor telefoongesprekken, uitzonderingen natuurlijk daar gelaten.

Kinderen

Allemaal lief en schattig! Maar wij hebben helaas geen kinderopvang mogelijkheden en voorzieningen om fijn te spelen. Om de “rust” te bewaren voor andere klanten willen we mamma vragen om even alleen bij ons te komen genieten van haar behandeling.

Parkeer mogelijkheden

Er is voldoende mogelijkheid om je auto gratis te parkeren. Er mag alleen niet geparkeerd worden voor en recht tegenover het Dermaskin pand dit in verband met gemaakte afspraken.

Product verkoop

Mocht je tussen de behandelingen door je producten op hebben, bel dan naar (0487 524 574) of mail je bestelling naar info@dermaskin.nl. Wij zorgen ervoor dat de producten voor je klaar staan op een afgesproken tijdstip.

Producten kopen in de online webshops van Dermaskin

Dermaskin heeft diverse webshops waar je online alle producten kunt kopen van de merken waarmee wij werken : www.bestecreme.nlwww.dermaskinshop.nlwww.mijnhuidshop.nlwww.tophuid.nl, www.dehuidshop.nl en www.dermaskinonline.nl

Heb je ondanks alles toch een klacht?

Wij proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je toch een klacht hebben over een behandeling en/of product dan wil ik je vragen om dit zo spoedig mogelijk bij ons kenbaar te maken. Wij zullen dan proberen om samen met je tot een oplossing te komen.

Adres

Dermaskin

Julianastraat 1-C

6644 BN Ewijk

Tel : 0487 524 574

info@dermaskin.nl

Dermaskin Skin Clinic , schoonheidssalon,  schoonheidsspecialiste, huidspecialiste voor o.a. de omgeving Ewijk, Beuningen, Weurt, Nijmegen, Winssen, Deest, Druten, Wijchen en Arnhem