Online afspraak maken

Maak hieronder gemakkelijk online je afspraak. Natuurlijk kun je ook  telefonisch of per mail boeken als je dat liever wilt. Mochten wij nog vragen hebben over je afspraak dan nemen wij vooraf nog even contact met je op.

Plan hier je afspraak online

Hoe werkt het online boeken

 1. Kies een dienst (klik op het pijltje en klik op de behandeling die je wilt).
 2. Kies je favoriete Skin Specialist of klik op “geen voorkeur”
 3. Kies een datum en klik er op.
 4. Kies een tijd en klik er op.
 5. Vul nu al je gegevens in.
 6. Bij “opmerkingen” kun je bijzonderheden invullen of als je al een merk van ons hebt.
 7. Druk op “boek nu“.

Tips voor het online boeken van behandelingen

 • Kom je voor de 1e keer : kies dan “Je 1e afspraak bij Dermaskin”. Kies hier een Meet & Treat die je graag wilt maar we kunnen de meeste ter plaatse ook nog aanpassen. 
 • Onze voorkeur voor nieuwe klanten zijn de tijden 11.00, 13.00 uur of 15.00 uur omdat we dan meer tijd hebben.
 • Weet je niet wat je moet kiezen? Klik dan op de Beauty Angel GO Meet & Treat, dit is onze basis kennismakingsbehandeling.
 • Mocht je datum en tijd er niet bij staan, bel gerust even 0487 524 574 want wie weet is er wel een plekje vrij gekomen.

Openingstijden

MAANDAG 09.00 – 17.30 18.30 – 21.30 
DINSDAG 09.30 – 18.00  
WOENSDAG 09.00 – 17.30 17.30 – 20.30 
DONDERDAG 09.00 – 16.30  
VRIJDAG 09.00 – 17.30  
ZATERDAG gesloten  
ZONDAG gesloten  

Annuleren of verzetten van je afspraak

Mocht het een keer gebeuren dat je de afspraak niet kunt nakomen, willen wij je vragen om dit bij voorkeur 72 uur voor aanvang van de behandeling telefonisch aan ons door te geven. Wij kunnen dan nog iemand anders op die tijd inplannen. Afspraken die niet 48 uur van tevoren op werkdagen (ma t/m vr) zijn afgemeld worden in rekening gebracht. Hiervoor brengen wij je een bedrag van € 50.00 in rekening. Hopende op je begrip hiervoor.

Behandelingen en verkoop producten op afspraak

De behandelingen en verkoop van producten vinden uitsluitend plaats op afspraak. Hiervoor kan telefonisch een afspraak worden gemaakt door te bellen naar 0487 524 574. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. De avonduren zijn alleen voor behandelingen.

Telefonisch bereikbaar

Wij willen onze klanten graag in alle rust behandelen en daarom nemen wij geen telefoon aan tijdens de behandelingen en openen wij ook geen deuren als we aan het behandelen zijn. Je kunt de voicemail inspreken en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug, meestal is dit later op dezelfde dag of de volgende werkdag. Je kunt ook een email sturen naar info@dermaskin.nl hierop geven wij vaak sneller antwoord omdat wij tussen de behandelingen door wel de mails lezen.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij Dermaskin pinnen en contant betalen.

Mobiele telefoons

Graag willen wij je vragen om je mobiele telefoon tijdens de behandeling uit te zetten zodat je ongestoord kunt genieten van de behandeling. Het is niet mogelijk om de behandeling te onderbreken voor telefoongesprekken, uitzonderingen natuurlijk daar gelaten.

Kinderen

Allemaal lief en schattig! Maar wij hebben helaas geen kinderopvang mogelijkheden en voorzieningen om fijn te spelen. Om de “rust” te bewaren voor andere klanten willen we mamma vragen om alleen bij ons te komen genieten van haar behandeling.

Parkeer mogelijkheden

Er is voldoende mogelijkheid om je auto gratis te parkeren. Er mag alleen niet geparkeerd worden voor en recht tegenover het Dermaskin pand dit in verband met gemaakte afspraken.

Product verkoop

Mocht je tussen de behandelingen door je producten op hebben, bel dan naar (0487 524 574) of mail je bestelling naar info@dermaskin.nl. Wij zorgen ervoor dat de producten voor je klaar staan op een afgesproken tijdstip.

Producten kopen in de online webshops van Dermaskin

Dermaskin heeft diverse webshops waar je online alle producten kunt kopen van de merken waarmee wij werken : www.bestecreme.nlwww.dermaskinshop.nlwww.mijnhuidshop.nlwww.tophuid.nl, www.skintrends.nl, www.dehuidshop.nl en www.dermaskinonline.nl

Heb je ondanks alles toch een klacht?

Wij proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je toch een klacht hebben over een behandeling en/of product dan wil ik je vragen om dit zo spoedig mogelijk bij ons kenbaar te maken. Wij zullen dan proberen om samen met je tot een oplossing te komen.

Adres

Dermaskin

Julianastraat 1-C

6644 BN Ewijk

Tel : 0487 524 574

info@dermaskin.nl

KVK 16086487

 

 

 

 

 

Dermaskin Skin Clinic, HydraFacial Clinic, Beauty Angel, schoonheidssalon,  schoonheidsspecialiste, huidspecialiste voor o.a. de omgeving Ewijk, Beuningen, Weurt, Nijmegen, Winssen, Deest, Druten, Wijchen, Arnhem, Boxmeer en Cuijk