Anti-aging Collageen Boost 

De Anti-aging Collageen Boost is een anti-aging behandeling voor het behandelen van huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels waarbij we gebruik maken van een speciale collageen draad ampul. Deze collageen draad ampul is een nieuwe vorm van de collageen draad behandeling. Het vullen van rimpels met collageen draden is een enorme trend en geeft hele mooie resultaten is onze ervaring. Met deze behandeling leggen wij géén draden in de rimpel maar gebruiken we een speciale ampul met collageen draden die we over het gehele gezicht aanbrengen. In deze behandeling gebruiken wij diverse collageen stimulerende technieken waaronder de collageen draad ampul, Natural Face Lifting bindweefselmassage en de Beauty Angel collageen lamp. Een ware Collageen Boost voor jouw huid!

Collageen draden of collageen draad ampul

Wil je echt specifiek op bepaalde rimpels werken dan adviseren we je de losse collageen draden. Heb je fijne lijntjes en wil je graag je hele huid behandelen dan adviseren we de collageen draad ampul en dat is de Collageen Boost behandeling.

Hoe werkt de collageen draad ampul

We mixen 2 ampullen (serum + collageen draadjes) en tijdens het aanbrengen zakt het serum met de collageen draadjes in de huid waar ze een onderhuids netwerk aanleggen. Hier gaan de collageen draadjes de collageen aanmaak stimuleren en zorgen ze voor een sterk hydraterend en opvullend (plumping) effect. Daarnaast heeft het serum sterk antibacteriële, ontstekingsremmende en wondgenezende eigenschappen waardoor het een sterke collageen stimulerende werking heeft.

Ampul 1

De eerste ampul bestaat uit chitosan, dit is een waardevol ingrediënt voor de medische en cosmetische wereld dat een ontstekingsremmende en wondgenezende (collageen stimulerende) werking heeft. Het is een medical grade nano-chitosan, heel klein gemaakt en kan daardoor goed de huid indringen. 

Ampul 2

Deze ampul is een activator die bestaat uit Argireline en melkzuur. Argireline heeft een ontspannende werking op de kleine spiertjes en melkzuur heeft een milde exfoliërende werking. 

Behandelindicaties

Deze behandeling is geschikt voor alle huiden, zelfs de gevoelige huid. Hij kan heel goed ingezet worden bij de volgende indicaties:

  • fijne lijntjes en rimpels
  • huidverslapping
  • huidveroudering
  • verstoorde huidbarièrre

Inhoud Anti-aging Collageen Boost behandeling

  • dubbele reiniging
  • milde peeling voor het verwijderen van de dode huidcellen
  • gezichtsmassage om de doorbloeding te stimuleren
  • Beauty Angel collageen lamp incl. zuurstofspray (geeft de huidcellen een energie boost)
  • aanbrengen en inmasseren van de collageen draad ampul in diverse laagjes

Voor de beste werking laat je de ampul goed inwerken en reinig en verzorg je jouw huid pas de volgende ochtend.

Tip

Deze behandeling is heel mooi om af te wisselen met o.a. de Vivace microneedling RF maar ook mooi om te combineren met een losse module tijdens de Hydrafacial, LPG Endermologie Face, Genesis RF en Dermaplaning. Wij adviseren je graag.

Behandelprijs

  • € 99.00

Afspraak maken

Anti-aging Collageen Boost

collageen draad behandeling voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Winssen, Nijmegen, Arnhem, Elst, Huissen, Bemmel, Lent, Boxmeer, Cuijk, Weurt, Tiel, Wijchen en Druten