cold plasma dr platon

Dr. Platon Cold Plasma + KRX Carboxy Mask + V-Tox Higher Power Lift Mask

Populaire en zeer mooie uitgebreide anti-aging behandeling waarbij we Dr. Platon Cold Plasma combineren met het KRX Carboxy Mask en de V-Tox Lift Mask. Carboxy Therapy staat voor het gecontroleerd aanbrengen van gezuiverd koolstofdioxide op het gezicht met als doel o.a. om de doorbloeding en de elasticiteit te verbeteren. Deze behandeling maakt de huid egaler, frisser en zorgt voor een betere hydratatie.

Voor wie is deze behandeling geschikt

 • huidveroudering
 • fijne lijntjes en rimpels
 • beginnende huidverslapping
 • huidveroudering met vochtverlies

Hoe werkt de Cold Plasma van Dr. Platon

Cold Plasma van Dr. Platon is een nieuwe techniek voor anti-aging, huidproblemen en huidverjonging. Het is een pijnloze behandeling die de huid aanzet om sneller te herstellen en de behandelingen intensiever te maken. Zeer goed in te zetten bij diverse huidindicaties waaronder fijne lijntjes, acne en huidproblemen met een ontstekingsreactie zoals rosacea.

Meer informatie over de Dr. Platon Cold Plasma kun je hier vinden >>

Hoe werkt het Carboxy Mask

Carboxy is een zeer effectieve en veilige behandelmethode die ook heel mooi gecombineerd kan worden met diverse gezichtsbehandelingen bij Dermaskin. We brengen een gel aan op de huid en hierover een stoffen masker met activator vloeistof. Deze vloeistof reageert met de aangebrachte gel en brengt het zuurstofproces op gang. Het masker voorkomt verdamping en zorgt zo dat de CO2 maximaal de huid kan binnendringen. 

Het KRX Carboxy Therapie Masker is uniek in de markt omdat het als een medische kwaliteit wordt beschouwd vanwege de krachtigere en hogere carbonatiesnelheid in vergelijking met de andere carboxy maskers die op de markt verkrijgbaar zijn.

Hoe werkt het V-Tox Higher Power Lift Mask

Het nieuwe V-Tox Higher Power Lift Mask lift heeft een verstevigende werking en geeft een mooi resultaat. Tijdens de inwerktijd voel je het masker steeds strakker worden terwijl het indroogt. De huid gaat hierdoor steviger aanvoelen en neemt de werkstoffen beter op. 

Resultaat

Na één behandeling zie je al een mooi resultaat maar voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van 4 tot 6 behandelingen waarbij je 1 keer per week een behandeling ondergaat. Een eenmalige behandeling geeft jouw huid een mooie boost en worden de werkstoffen beter opgenomen. In een kuur haal je het beste resultaat uit de behandeling. Na de kuur ga je het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 2 maanden.

Inhoud 

 • dubbele reiniging
 • milde peeling / exfoliant
 • Dr. Platon Cold Plasma
 • bindweefselmassage
 • KRX Carboxy Mask
 • V-Tox High Power Lift Mask
 • afsluitende verzorging

Afspraak maken