Fire and Ice Facial – IS Clinical

Fire and Ice Facial van iS Clinical is bekend bij vele beroemdheden in Hollywood. Hij is daar ook bekend onder de bijnamen “The Red Carpet Treatment” en “The Oscar Treatment”. Het is een intensieve en krachtige gezichtsbehandeling om het huidoppervlak snel en veilig te vernieuwen en zacht en gladder te maken. Tijdens de behandeling gebruiken we twee therapeutische maskers. Direct na de behandeling heb je een WOW resultaat!

Voor wie is deze behandeling geschikt

  • voor iedereen die zijn huid zo lang mogelijk mooi wil houden

Wat doet de Fire and Ice Facial

Deze intensieve en krachtige gezichtsbehandeling is ontwikkeld om het huidoppervlak snel en veilig te vernieuwen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen, glad te maken, te verzachten en de celvernieuwing te versnellen. De rode draad in deze behandeling is een combinatie van twee therapeutische maskers. Het extreem krachtige Intensive Resurfacing Masque op basis van fruitzuren exfolieert en revitaliseert de huid. Het hoge gehalte aan extracten, vitamines en krachtige antioxidanten geeft de huid een boost aan werkstoffen. Het tweede masker is het kalmerende en hydraterende Rejuvenating Masque. op basis van o.a. hyaluronzuur, aloë vera en verschillende extracten. Naast de maskers wordt gebruik gemaakt van een unieke combinatie van serums en crèmes en van begin tot eind zal deze fantastische gezichtsbehandeling je zintuigen prikkelen met de geur van o.a. hete kaneel en verse, verkoelende pepermunt. Het is niet voor niets dat deze behandeling populair is onder de sterren van Hollywood, waar het ook de bijnaam “The Red Carpet Treatment” en “The Oscar Treatment” draagt.

Inhoud behandeling

  • oppervlakte reiniging
  • aanbrengen van masker 1 dat een exfoliërende werking heeft
  • onzuiverheden verwijderen
  • aanbrengen van masker 2 dat een hydraterende en kalmerende werking heeft
  • afsluitende verzorging

Behandelprijs

  • € 99,00 per behandeling

Afspraak maken

Wil je zelf deze bekende behandeling uit Hollywood ervaren? Klik op onderstaande button en plan hem zelf in. Klik op het kopje “anti-aging facials”.

Fire and Ice Facial iS Clinical voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Druten, Wijchen, Winssen, Weurt, Huissen, Bemmel, Lent, Elst, Boxmeer, Cuijk, Groesbeek en Tiel

Fire & Ice Facial iS Clinical Nederland