DS V-Line collageen draad behandeling met bindweefselmassage

DS V-line collageen draad behandeling is momenteel ontzettend trendy voor het verminderen van rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Graag wil je hier wat aan doen maar je bent (nog) niet toe aan allerlei heftige ingrepen. Met de DS V-line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen. 

Help ik krijg rimpels……

Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. We zien de eerste rimpels verschijnen. De meeste onder ons willen hier graag wat aan doen en een natuurlijke manier heeft vaak onze voorkeur. Met de DS V-line collageen draad behandeling gaan we je helpen om je fijne rimpels te vervagen. 

Hoe werkt DS V-Line collageen draad

We brengen de collageen draad aan in je rimpel met een speciaal serum en tangetje. Dit zakt in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel minder diep gaat worden. 

Naturaf Face Lifting bindweefselmassage

Bij elke behandeling is de Natural Face Lifting bindweefselmassage inbegrepen om de huid voor te bereiden. Dit is een intensieve en stevige massage van het bindweefsel met een liftende werking. Een zeer mooie combinatie en de draden worden beter opgenomen door de huid.

Wat kun je behandelen

 • gezicht
 • hals (hier heb je meer behandelingen voor nodig)
 • decolleté

We kunnen ook losse zones behandelen zoals: 

 • voorhoofd
 • rimpels rondom de ogen
 • neuslippen plooi

Voor de losse zones hebben we diverse behandelmogelijkheden in combinatie met o.a. Dermaplaning, Genesis RF en de Beauty Angel. Meer hierover staat op onze website.

Gaan de rimpels weg

Nee, ze gaan niet weg maar worden wel minder diep. Voor het beste resultaat is het nodig dat je een kuur volgt. Een eenmalige behandeling is een mooie boost maar in een kuur kun je werken op een mooi resultaat.

Inhoud DS V-Line behandeling

 • reiniging
 • exfoliant voor de collageen draden
 • korte Natural Face Lifting bindweefselmassage
 • aanbrengen van de draden
 • afsluitende verzorging

We hebben diverse behandelmogelijkheden in combinatie met o.a. HydraFacial, Dermaplaning, Genesis RF en peeling. Meer hierover staat op onze website.

DS V-Line kuur

Om het beste resultaat te behalen is het belangrijk dat je een kuur volgt:

 • 3 behandelingen, 1 behandeling per 10 tot 14 dagen
 • na 4 maanden weer 1 behandeling (deze tijd heeft jouw huid ook nodig om collageen aan te maken)

Is de behandeling pijnlijk

Nee, totaal niet want we gebruiken geen naalden, injecties of wat dan ook. We brengen de collageen draad met een speciaal tangetje en serum aan in de rimpel en dat is pijnloos.

Het resultaat

Als je een kuur volgt dan zie je dat de rimpeldiepte afneemt. Bij elke persoon zal het resultaat anders zijn, dit is van vele factoren afhankelijk en daarom kunnen wij het helaas niet voorspellen wat het bij jou gaat doen. Voor de hals heb je meer behandelingen nodig dan voor het gezicht.

Behandelprijs

Wij starten met 4 tot 5 draden. De ene persoon heeft meer draden nodig dan de ander. Daarom betaal je vanaf 6 draden een meerprijs per draad. Voor een heel gezicht heb je gemiddeld 12 draden nodig, dit is afhankelijk van de hoeveelheid rimpels die je hebt. Maar door deze meerprijs kun jij bepalen welke rimpels je wilt laten behandelen. Voor bijvoorbeeld 1 neuslippenplooi hebben we 1 draad nodig.

 • € 85.00 inclusief 4 tot 5 draden
 • € 10.00 meerprijs per draad
 • € 20.00 meerprijs Beauty Angel collageen lichttherapie

Afspraak maken?

Plan je afspraak online via onderstaande button. Wil je meer dan 5 draden, kies dan het extra aantal draden erbij. De meerprijs is per draad.

 

 

 

 

 

DS V-Line collageen draden, DS V-Line Collagen, DS V-Line collageen, DS V-Line collageen draad behandeling voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Druten, Wijchen, Druten, Boxmeer, Cuijk, Huissen, Bemmel, Lent