DS V-Line collageen draad behandeling 

DS V-line collageen draad behandeling is momenteel ontzettend trendy voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Graag wil je hier wat aan doen maar je bent (nog) niet toe aan allerlei heftige ingrepen zoals injectables. Met de DS V-line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen. Dit is een oppervlakkige rimpelbehandeling om fijne lijntjes en rimpels te vervagen.

Behandeling voor de diepere rimpels en huidverslapping

Met onze Vivace microneedling RF werken we op rimpels en huidverslapping in de diepte en het resultaat houdt langer aan. Het apparaat gebruikt een combinatie van 2 methodes die tegelijkertijd werken op de aanmaak van o.a. collageen. De Vivace maakt gebruik van microneedling (naaldjes) en radiofrequence (warmte) en dit werkt dieper dan de collageen draden. We starten met een kuur van 3 behandelingen, 1x per maand.

Lees hier meer over onze Vivace >>

Help ik krijg rimpels……

Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. We zien de eerste rimpels verschijnen. De meeste onder ons willen hier graag wat aan doen en een natuurlijke manier heeft vaak onze voorkeur. Met de DS V-line collageen draad behandeling gaan we je helpen om je fijne lijntjes en rimpels in de oppervlakte te vervagen. Heb je wat diepere lijntjes en rimpels dan adviseren we je de Vivace microneedling RF.

Hoe werkt DS V-Line collageen draad

We brengen de collageen draad aan in je rimpel met een speciaal serum en tangetje. Dit zakt in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel minder diep gaat worden. 

Wat kun je behandelen

 • gezicht
 • hals (hier heb je meer behandelingen voor nodig)
 • decolleté

We kunnen ook losse zones behandelen zoals: 

 • voorhoofd
 • rimpels rondom de ogen
 • neuslippen plooi

Gaan de rimpels weg

Nee, ze gaan niet weg maar worden wel minder diep. Voor het beste resultaat is het nodig dat je een kuur volgt. Een eenmalige behandeling is een mooie boost maar in een kuur kun je werken op een mooi resultaat.

Inhoud DS V-Line behandeling

 • reiniging
 • exfoliant voor een betere opname van de collageen draden
 • voorbereiding met een speciale techniek 
 • aanbrengen van de collageen draden met een speciaal serum
 • inmasseren van de collageen draden
 • afsluitende verzorging

De collageen draden zijn ook te combineren met andere behandelingen bij Dermaskin waaronder de LPG Endermologie, Natural Face Lifting bindweefselmassage, Genesis RF, Beauty Angel en Dermaplaning. Meer hierover staat op onze website.

DS V-Line kuur

Om het beste resultaat te behalen is het belangrijk dat je een kuur volgt:

 • 3 behandelingen, 1 behandeling per 10 tot 14 dagen
 • voor het mooiste resultaat adviseren wij om de behandeling elke 2 maanden te herhalen

Is de behandeling pijnlijk

Nee, totaal niet want we gebruiken geen naalden, injecties of wat dan ook. We brengen de collageen draad met een speciaal tangetje en serum aan in de rimpel en dat is pijnloos. Wij spuiten ook géén draden in (dit is een hele andere techniek).

Het resultaat

Als je een kuur volgt dan zie je dat de rimpeldiepte afneemt. Bij elke persoon zal het resultaat anders zijn, dit is van vele factoren afhankelijk en daarom kunnen wij het helaas niet voorspellen wat het bij jou gaat doen. 

Afspraak maken?

Plan je afspraak online via onderstaande button. Kies het aantal draden dat je nodig denkt te hebben. Een neuslippenplooi is bijvoorbeeld 1 draad, zo heb je een idee hoe lang de draden zijn. Tijdens de behandeling kijken we hoeveel je er precies nodig hebt.

 

 

 

 

 

DS V-Line collageen draden, DS V-Line Collagen, DS V-Line collageen, DS V-Line collageen draad behandeling voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Druten, Wijchen, Druten, Boxmeer, Cuijk, Huissen, Bemmel, Lent, Elst en Land van Maas en Waal

©Copyright-Dermaskin