Couperose verwijderen met laser

Heb je last van couperose en rode vaatjes en wil je deze graag laten behandelen? Wij kunnen je helpen met onze Elvii laser. Dit is een effectieve behandeling voor couperose en rode vaatjes. Je hebt al na één behandeling een zichtbaar resultaat. Samen met jou zullen we bekijken hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Hoe werkt het

Bij een laserbehandeling wordt licht in de huid omgezet in energie. Dit zorgt er voor dat de bloedvaatjes worden verwarmd waardoor de vaatwand samentrekt. De rode vaatjes zullen door deze warmte worden dichtgeschroeid. Vervolgens zal het lichaam zelf de restjes opruimen. Met onze Elvii laser van slecht enkele millimeters kunnen we zichtbare vaatjes nauwkeurig behandelen zonder dat we de huid er omheen beschadigen. 

Is de behandeling pijnlijk

De behandeling is niet pijnlijk. De warmte die je voelt zodra een puls gezet wordt is binnen een fractie weer verdwenen. Na de behandeling kun je een warm en enigszins branderig gevoel ervaren. Dit is volkomen normaal en verdwijnt vanzelf weer.

Wat is belangrijk voor en na de behandeling

Het is belangrijk dat de huid niet gebruind is en dat minimaal 4 weken vooraf een zonbescherming met minimaal factor SPF30 is gebruikt. Na de behandeling is het belangrijk om minimaal 4 tot 6 weken ook dagelijks een zonbescherming te gebruiken en uit de zon te blijven.

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van de hoeveelheid couperose en vaatjes. Gemiddeld zijn dit 3 tot 5 behandelingen. Tussen de behandelingen moet 4 tot 6 weken zitten. Deze tijd heeft het lichaam nodig om plekjes op te ruimen.

Zijn er risico’s aan verbonden

De huid kan tijdens en na de behandeling warm aanvoelen. Net als bij alle andere laserbehandelingen bestaat er een hele kleine kans op schade aan de huid. Hierdoor kan er een klein brandwondje of kleurverschil ontstaan. Deze verkleuring zal binnen enkele weken of maanden weer verdwijnen.

Resultaat couperose verwijderen met laser

Hieronder een foto van een mooi behaald resultaat direct na de behandeling. Je ziet dat de rode vaatjes een heel eind weg zijn.

Belangrijk na de behandeling

  • blijf uit de zon
  • gebruik dagelijks een dagcreme met zonbescherming factor 50

Inhoud behandeling

  • reiniging van de huid
  • couperose vaatjes verwijderen met laser
  • afsluitende verzorging

Behandelprijs

  • € 75,00 max. 15 minuten (losse behandeling)
  • € 50,00 max. 15 minuten (in combinatie met andere behandeling)
  • € 10,00 meerprijs per 5 minuten extra tijd

Afspraak maken

Couperose verwijderen met laser voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Druten, Huissen, Bemmel, Tiel, Lent, Elst, Boxmeer, Cuijk, Weurt, Winssen, Wijchen