DS V-Line collageen draad behandeling met Dermaplaning

DS V-Line collageen draad behandeling in combinatie met Dermaplaning. Met de Dermaplaning gaan we de huid voorbehandelen en verwijderen we de dode huidcellen en donshaartjes waardoor de collageen draden beter kunnen worden opgenomen. De huid krijgt tevens een mooie glow en voelt zacht en glad aan. Een hele mooie behandeling voor de rimpels en huidstructuur.

Wat is Dermaplaning

Dermaplaning is een behandelmethode waarbij we een speciaal chirurgisch mesje gebruiken om de dode huidcellen en donshaartjes te verwijderen. Het is een trend in Amerika en door de mooie resultaten is het nu overgewaaid naar Nederland. Het wordt al meer dan 40 jaar gebruikt in medische praktijken om de huid voor te bereiden op o.a. laserbehandelingen en chemische peelingen. Dermaplaning zorgt voor een betere opname van de collageen draden.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, de behandeling is niet pijnlijk want wij spuiten niets in en gebruiken geen naalden. 

Afspraak maken?

Ga naar het kopje DS V-Line + apparatuur en kies Dermaplaning. Om een idee te krijgen van de lengte van de draden, de neuslippenplooi is 1 collageen draad. Wil je meer dan 10 draden dan adviseren wij je om de normale collageen draad behandeling te kiezen dit in verband met de duur van de behandeling.