Beauty Angel Glow Facial

Beauty Angel Glow Facial

Ben je op zoek naar een heerlijke beauty behandeling waarbij je geniet van een massage en heerlijk kunt ontspannen? Stop met zoeken, neem plaats in onze heerlijke (verwarmde) behandelstoel, sluit je ogen en geniet van het licht tijdens deze behandeling!  De Beauty Angel Glow Facial is een anti-aging collageen behandeling op basis van lichttherapie waarbij je mag kiezen uit een massage en masker. Het “Beauty Light” van de collageen lampen zet je huidcellen direct aan het werk terwijl je heerlijk ligt te ontspannen onder de collageen lamp. Even een moment voor jezelf terwijl jouw huid een enorme energie boost krijgt. Na één behandeling zie je een mooie frisse “glow”. Deze behandeling behoort tot één van onze favoriete behandelingen.

Hoe werkt de Beauty Angel

Dankzij de innovatieve lichttherapie van de Beauty Angel ELT3 wordt er nieuw leven in jouw huid geblazen door jouw huidcellen een flinke energie boost te geven. De unieke lichtspectra stimuleren de fibroblasten in de huid die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. De huid neemt ook beter werkstoffen op. Wist je dat de Beauty Angel collageen lamp ook perfect te combineren is met andere apparaten en behandelmethodes bij Dermaskin. Collageen lichttherapie is de rode draad in bijna alle behandelingen bij Dermaskin. Wij hebben ook de Beauty Angel met 3 lampen, dit is de grootste die er is.

Welke resultaten kun je verwachten

 • een betere doorbloeding
 • zachte en gladde huid
 • mooiere huidstructuur
 • ontspannen uitstraling
 • betere hydratatie
 • een mooie frisse glow
 • een heerlijk ontspannen gevoel

Keuze module : Natural Face Lifting bindweefselmassage

Een intensieve massage van het bindweefsel en spierweefsel en intensiever dan de traditionele bindweefselmassage. Het stimuleert de collageen aanmaak en de spieren worden sterker (kuurverband). Maak kennis met deze mooie anti-aging massage en veel geboekte massage bij Dermaskin.

Keuze module : Buccal massage

Nieuwste trend op het gebied van massages en favoriet bij vele Hollywood sterren. De Buccal Massage is een specifieke massage van de spieren van de onderkaak, hals en wangen en geeft direct een zichtbare verstevigende en liftende werking. Tevens zorgt de Buccal Massage voor een betere doorbloeding en voert het afvalstoffen af.

Keuze module : Argireline Contouring Mask

Ons nieuwste masker op basis van o.a. Argireline dat een ontspannende werking heeft en tevens een verstevigende werking. Het masker voel je werken en de huid gaat helemaal strak staan. Ontzettend mooie combinatie met de Beauty Angel collageen lamp.

Keuze module : Esthemax Hydrojelly Mask

Tijdens deze behandeling maak je ook kennis met de Hydrojelly Masks, dé trend wat betreft maskers uit Amerika. Hydrojelly Masks zijn de nieuwe generatie peel-off maskers (algen maskers). Ze onderscheiden zich van gewone algenmaskers doordat ze doordrenkt zijn met elektrolyten. Elektrolyten zijn hét hydratatie ingrediënt van de toekomst. De maskers kunnen we inzetten in bijna alle behandelingen en voor elke huidconditie is er een speciaal Hydrojelly masker.

Beauty Angel Glow Facial 

Je mag bij deze behandeling een keuze maken uit een massage + een masker.

 • dubbele reiniging
 • milde enzym peeling
 • onzuiverheden verwijderen
 • KEUZE : Natural Face Lifting bindweefselmassage of Buccal massage
 • KEUZE : Argireline Contouring Mask of Hydrojelly Mask
 • Beauty Angel collageen lichttherapie incl. Oxygen spray
 • afsluitende verzorging

Behandelprijzen

 • € 87.00  

Maak hier je afspraak online

Wil je graag de Buccal massage, boek dan je afspraak bij Tessa.

Beauty Angel Glow Facial behandeling,

collageen behandeling voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Druten, Nijmegen, Arnhem, Tiel, Wijchen, Huissen, Lent, Bemmel, Elst, Weurt, Groesbeek, Boxmeer, Cuijk, Winssen