dermaskin ervaringen


Klantervaringen en reviews over Dermaskin

Alle klantervaringen zijn zelf geschreven door onze klanten. Ze willen graag hun persoonlijke Dermaskin ervaring met je delen door een review te schrijven. Hiermee wil ik je een eerste indruk geven hoe onze klanten Dermaskin en onze werkwijze ervaren. Wij verzamelen reviews vanuit ons salon programma en via de Feedbackcompany omdat wij dan ook zeker weten dat ze ook ons bezocht hebben. Wil je zelf ook een review schrijven? Mail hem naar info@dermaskin.nl
Bekijk hier de Feedbackcompany reviews over Dermaskin>>

Beoordelingen vanuit ons nieuwe klantensysteem vanaf 12.10.2021

Beoordelingen vanuit ons oude klantensysteem

Mw. A. uit Ewijk

Nog steeds is het elke keer weer een feestje wanneer ik naar Marian ga voor een van de behandelingen! Heerlijk genieten en ontspannen onder haar vaardige warme handen. De behandelingen geven een dermate resultaat dat ik de laatste tijd vaker complimentjes krijg dat ik er zo goed uitzie! Dat ik straal! Heerlijk om te horen want wil dat niet elke vrouw? En binnenkort wordt dit genieten nog groter wanneer haar prachtige nieuwe salon in wording aan de Julianastraat zal openen. Ik heb al even een korte sneak-preview gehad en kan jullie vertellen dat het schitterend wordt! Zeer zeker de moeite van een bezoekje waard!
Zoveel vakmanschap, fijne behandelingen met een goed resultaat, eerlijke producten en nog veel belangrijker; een objectief en oprecht advies wat wel en niet te doen en/of gebruiken. Marian draagt Dermaskin! Ze is een Topper! En dat zo maar in een dorpje aan de Waal! Ewijk mag trots zijn om zo’n parel te hebben, een parel waar zowel dames als heren heerlijk in de watten gelegd worden en blij zijn met de resultaten welke haar behandelingen weten te bewerkstelligen. Ik blijf dit feestje bij Marian zeker tot in lengte van dagen vieren om er verzekerd van te zijn dat de jaren zoveel mogelijk tot stilstand blijven en om mijn jeugdige uitstraling te behouden.


Nesli uit Utrecht

Ik heb last van een milde acne huid en ben al een jaar klant geweest bij een grote Image salon voor mijn huidprobleem, waar ik vele behandelingen en producten ben aangesmeerd. Helaas heb ik nooit het beloofde resultaat gezien. Mijn eerste ervaring bij Dermaskin was dan ook erg bijzonder voor mij.

Bij Dermaskin kreeg ik al meteen het gevoel dat er goed naar je geluisterd wordt. Voordat ik langs ging heb ik telefonisch contact opgenomen met de salon. Leonie heeft mij uitstekend te woord gestaan en ik mocht altijd bellen met vragen. Tijdens de intake hebben Marian en Leonie naar mijn kant van het verhaal aandachtig geluisterd, meegedacht en vragen gesteld waar ik zelf nooit op zou kunnen komen. Zij nemen hiervoor echt de tijd! Uiteindelijk is er besloten om voor nu geen behandeling te doen, maar een maand te wachten en eerst thuis haar advies op te volgen. Ook hebben we afgesproken dat ik haar via de mail op de hoogte breng over mijn huid.

Dit was mijn eerste ervaring waarbij ik niet eerst in de stoel werd geplaatst, maar eerst uitgebreid advies kreeg over mijn huid. Dit is geen salon die ‘zomaar’ een behandeling bij een klant doet en je van alles beloofd. Wat je wel bij Dermaskin kan verwachten is: deskundigheid, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies!

Ik wil Marian en Leonie bedanken voor alles en ik zal zeker weer terug komen!


Annelies uit Ewijk

Ben na een verhuizing op zoek gegaan naar een schoonheidsspecialiste bij mij in de buurt en kwam deze site tegen. Gebeld en kreeg een allerhartelijkst warme dame aan de telefoon. Meteen een afspraak gemaakt wat ook nog een op korte termijn gerealiseerd kon worden. Super!
Marian heeft mijn huid deskundig onderzocht en advies gegeven voor een behandel’plan’. Dit resulteerde in een kuur van 5 behandelingen om rimpels te verminderen en mijn huid structuur te verbeteren. Marian bleef gelukkig heel realistisch en beloofde mij geen gouden bergen, wel een zichtbare verbetering die natuurlijk mede afhankelijk zou zijn van hoe mijn huid zou reageren op de producten en behandelingen. Op haar advies ben ik de Tripolar-kuur gaan doen. En al na de 2de keer zag ik verbetering. Zo fijn!

Inmiddels de kuur achter de rug en kan volmondig zeggen: mijn kraaienpootjes zijn zo goed als verdwenen, mijn gezicht is strakker en egaler geworden. En….het allerleukste: ik krijg opmerkingen in de trant van: Annelies, ben je afgevallen…..? Je ziet er zo goed uit! Het geheim vande smid: met de Tripolar heeft Marian ook mijn kaaklijn behandeld waardoor mijn gezicht smaller geworden is.

Natuurlijk blijf ik met heel veel plezier bij Marian terug komen en kijk ik elke keer weer uit naar mijn afspraak bij haar want dat is even “Annelies-tijd” en pure verwennerij in haar prachtige salon die door de inrichting een heerlijke relaxende uitstraling heeft, daarbij een prettig muziekje op de achtergrond tesamen met de zachte vaardige handen van Marian en haar warme belangstellende persoonlijkheid maakt elk bezoek weer tot een feestje!

Dus lieve dames (en ook de mannen natuurlijk): op zoek naar een goede salon waar een klant nog echt koning is……….? Zoek niet langer want hier ben je op het juiste adres! Een goed advies, fijne behandelingen, werkende producten en geen vervelend opdringerig verkooppraatje! Marian laat eenieder in zijn/haar waarde en geeft net dat beetje extra om weer stralend voor de dag te komen. Chapeau Marian! Ik blijf in elk geval komen.


Ervaring van een klant die anoniem wil blijven

Ik ben al bij vele huidspecialisten en schoonheidssalons geweest, maar nog nooit heeft iemand zo goed naar mijn huid gekeken! Het intake gesprek duurde een uur, Marian neemt echt de tijd voor je. Vervolgens heeft ze me veel uitleg gegeven over de mogelijke behandeling. Ze gaf een boekje mee en liet een filmpje zien.

Uiteindelijk hebben we toch besloten de behandeling niet te doen. Ik heb namelijk hele lichte acne littekentjes, maar de kans dat deze weggaan is niet realistisch. Ze kunnen hooguit wat verminderen. Doordat mijn littekentjes zo klein zijn, vallen ze andere mensen echt niet op. Marian heeft daarom eerlijk gezegd dat ze hoopt dat ik stop met mijn zoektocht en er geen geld meer aan ga uitgeven. Ik moet gaan genieten van mijn leven. Bij andere schoonheidssalons worden alle behandelingen en kuren maar aangesmeerd, puur om maar geld te verdienen. Ik ga echter altijd ontevreden naar huis, omdat ik nooit het gewenste resultaat zie.

Ik ben Marian ontzettend dankbaar voor de tijd die ze in me heeft gestoken. Het goed bekijken van mijn huid en haar eerlijke advies. Daar kunnen veel schoonheidssalons nog iets van leren!


Anita uit Beuningen

Begin September 2014 had ik mijn eerste intake gesprek staan, bij  Marian Janssen de huidspecialist van Dermaskin! Via internet had ik mijn huid probleem (comedonen) opgezocht, en kwam bij haar website terecht. Ik had hoge verwachtingen, omdat ik een aantal jaren geleden ook een hele goede behandeling had gedaan, maar niet helemaal het gewenste resultaat. Ze besprak met mij het een en ander, en stelde voor om met de behandeling van Jan Marini te starten. Marian werkt professioneel, ze verdiept zich in jou huid kent haar producten en gaat daar zorgvuldig mee aan de slag!

Nu 3 maanden later, sta ik versteld hoe mijn huid eruit ziet, mijn huid is gladder, minder fijne lijnen en de oneffenheden (comedonen) zijn een heel eind weg. Ook heb ik het gevoel dat ik een super schone en gladde huid heb.

Ben heel erg tevreden over het resultaat, het is verbluffend wat er tot nu toe bereikt is.


Michelle uit Utrecht

In 2007 was mijn eerste afspraak bij Marian. Ik heb een erg gevoelige huid en had destijds veel last van eczeem. Ik kon niet tegen de reguliere producten uit de winkel en van andere salons. Dagelijks opmaken ging zelfs niet. Soms had ik volgende dag meteen uitslag in m’n gezicht en rode plekjes rond m’n ogen. Toen ik het helemaal beu was, kwam ik op internet de website van Marian tegen en heb ik contact met haar gelegd.

Marian heeft veel kennis in huis en is echt een specialist op haar vakgebied. Ze is altijd voorzichtig met de behandelingen en de producten, wat ik heel prettig vind. Ook weet ze welke ingrediënten de producten bevatten en effectief zijn voor mijn huid. Het is altijd proberen, omdat een allergische reactie niet te voorspellen is, maar tot op heden is dat nooit gebeurd. Momenteel gebruik ik voornamelijk de producten van QMS, waar ik een groot fan van ben. Mijn huid ziet er erg goed en rustig uit en kan weer dagelijks make-up gebruiken, waar ik ontzettend blij mee ben. Ik moet even rijden om in Ewijk te komen, maar ik heb het er graag voor over en voel me echt in vertrouwde handen bij Marian.


Brigit uit Beuningen

Ik kom inmiddels al 10 jaar bij Dermaskin. Wat ik heel erg waardeer is dat Marian steeds vernieuwend bezig is door het optimale uit de behandelingen te halen. Ze is eerlijk in haar oordeel en verwachtingen en ze zegt ook eerlijk als ze iets niet kan bereiken. Staat ze ergens niet achter dan doet ze het ook niet. Ik kom met veel plezier en altijd direct resultaat van de behandelingen. In samenwerking met de producten krijg ik het beste resultaat en ik vind het leuk dat ze ook vaak iets nieuws heeft waardoor we samen het optimale bereiken voor mijn huid. Ik ben nu ook in een leeftijd gekomen (56) dat mijn huid meer nodig heeft en ik de veroudering tegen kan houden. De behandelingen die ik doe zijn de Oxygeneo, Tripollar en Collageen Booster. Hier heb ik een kuur mee gevolgd en mijn huid is er alleen maar mooier en strakker op geworden. Het was voornamelijk gericht op de kaaklijn omdat die begon te verslappen. De producten die ik gebruik zijn van Image Skincare.


Karin uit Beuningen

Ik ben denk ik, al 10 jaar klant bij Marian, en het feit dat ik er nog steeds kom, zegt eigenlijk al genoeg. Als ik geen vertrouwen zou hebben in Marian of in de producten uit haar salon, was ik niet zo lang gebleven.

Ze heeft in de loop der jaren haar salon steeds verder uitgebreid, zowel met het soort behandelingen als met de producten. Ik heb verschillende soorten behandelingen gehad, en die waren op 1 na, allemaal goed. De enige waar ik niet tegen kon was een behandeling met “naaldjes”(Dermaroller / Skinneedling). Dat was echt niets voor mij maar de rest deed echt wel wat voor mijn huid. We hebben vaak tegen elkaar gezegd, hadden we van tevoren maar een foto gemaakt, dan hadden we dat na een behandeling kunnen vergelijken. Mijn behandelingen bestaan voornamelijk uit het verstevigen van de huid en de rimpels wat proberen in te dammen.

Het fijne van alle producten is dat Marian producten heeft in verschillende prijsklassen. De merken die zij gebruikt zijn niet goedkoop, maar ze zorgt ervoor dat er voor elke portemonnee wel een product-lijn is. En ook deze wat goedkopere lijnen, zijn erg goed. Soms heb je een tijd waarin je wat minder te besteden hebt, maar je wilt niet stoppen met de behandeling/producten. Dan is het fijn dat er toch erg goede producten zijn voor een wat lagere prijs. Marian anticipeert hier erg goed op.

Verder kun je haar ten alle tijden bellen als je een probleem hebt met je huid. Ze weet meestal wel een oplossing want ze heeft erg veel kennis van zaken. Maar is ook eerlijk als ze het niet weet, maar dan gaat ze het voor je navragen bij collega’s of leveranciers. Ook met leveringen heb ik nooit problemen gehad. Desnoods komt zij of haar man het bij je thuis afgeven.

Wat ik ook fijn vind in haar salon, is het feit dat er niet altijd gepraat hoeft te worden. Wil je praten oke, maar wil je gewoon lekker ontspannen genieten, ook oke. Ze voelt wel aan wat op dat moment van toepassing is.

Kortom, ik ga al die jaren trouw iedere 6 weken naar haar toe en kijk er nog steeds iedere keer naar uit. Heerlijk, en ik hoop dit ook in de toekomst nog zolang mogelijk te blijven doen.


Aletta

Ik ben naar Dermaskin gekomen omdat ik huidverbetering wilde. Ik beveel Dermaskin zeker aan. Marian is een fijn mens, heeft oog voor detail en maakt samen een plan van aanpak voor het gewenste resultaat en belooft niets wat ze niet kan waamaken. Marian is een vakvrouw in hart en nieren. Mijn huid kan gevoelig reageren en Marian rust niet voordat ze heeft uitgevonden welk ingrediënt van een product de boosdoener is. Marian denkt met je mee en is duidelijk in haar advies en aanpak. Zo kun je samen mooie resultaten bereiken.


Rachida uit Rotterdam

Ik ben sinds kort klant bij Marian na jaren van zoeken naar de juiste huidspecialist en producten. En echt ik heb ze bijna allemaal gehad. Ik kom zelf uit Rotterdam maar ben voor behandelingen en productadvies naar Amstelveen geweest, Den Haag, Utrecht, Eindhoven etc. Altijd op zoek naar de juiste huidspecialist en producten. Ik heb echt tientallen producten gebruikt van goedkoop tot heel erg duur.  Mijn huid is er alleen maar gevoeliger door geworden. Ik had last van jeuk, roodheid, bultjes etc. Ik kwam er maar niet vanaf. En elke keer dat ik dacht “ik ben er klaar mee, ik gebruik niets“,  begon mijn zoektocht weer opnieuw. En geloof mij ik ben in de meest uitlopende salons geweest en heb altijd geloofd dat ik een gecombineerde huid had die nog niet het juiste product heeft gevonden en daarom last had van jeuk en roodheid etc. Via vriendin van mijn collega ben ik bij Marian terecht gekomen. Heb eerst haar hele website van voren naar achteren gelezen en weer terug. En toen eindelijk een afspraak gemaakt, want ja Rotterdam en Ewijk ligt nogal ver van elkaar.  Mijn eerste afspraak bij Marian was echt geweldig. Ik kreeg alle aandacht, er werden vragen gesteld die ik nooit eerder had gehoord maar waarvan ik wel dacht “ja dat is inderdaad belangrijk om te weten“. Marian was heel duidelijk dat we stap voor stap te werk gaan en de behandeling in het begin mild houden zodat zij en ik steeds weer zagen hoe mijn huid erop reageerde. Want ja ik had natuurlijk een ´heel gevoelige huid´  heb ik aangegeven.  Uiteindelijk gaf Marian na de eerste behandeling aan dat ik een zeer vochtarme huid had, vandaar de jeuk en roodheid. Maar wij houden het in de gaten. En als ik productadvies kreeg ik MD Formulations (was ik in het verleden bekend mee maar nooit meer aan gedacht) En wilde meteen van alles kopen maar Marian stapte op de rem en wilde dat ik het rustig aandeed. Dat vond ik erg fijn. Normaal gesproken gingen de meeste salons met me mee praten waardoor ik met tientallen potjes thuiskwam die dagen later weer achterin de badkamer kast verdwijnen.  Tweede behandeling was een milde microdermabrasie behandeling want ik had een bruiloft de volgende dag. Mijn huid voelde daarna heerlijk zacht en zag er goed en rustig uit.  De volgende dag had ik mijzelf klaargemaakt voor de bruiloft en ik had geen foundation of gekleurde dagcrème gebruikt, alleen een spf. Mijn man die mij elke dag ziet en mijn schoonzussen die waren zeer verrast. Mijn man vond dat ik echt een soort van gloed, een gezonde glans had op mijn huid. Mijn schoonzussen wilden weten welke foundation ik had gebruikt. Maar ik had niets gebruikt, ben alleen bij Marian geweest! Marian had mij gewaarschuwd dat mijn huid nog rood kon gaan worden en/of gaan schilferen, maar niets van dit alles. het bleef erg goed en rustig uitzien. Nu is inmiddels mijn derde behandeling geweest en hebben we de microdermabrasie wat intensiever gedaan. Ook dit ging heel goed! Na de behandeling was er geen roodheid of anders. Ik ben zo blij dat ik Marian heb ´ontdekt´.  En ik kan altijd bij haar terecht voor advies of informatie. Waar ik vooral blij om ben is dat Marian geen valse beloftes doet en dat duidelijk is dat alles uitproberen en bijstellen is. Zij werkt resultaat gericht en geeft steeds weer aan dat het een kwestie is van een aantal maanden dat je resultaat ziet in huidverbetering en niet van een aantal weken of dagen zoals ik het liever heb haha.  Marian komt voorlopig niet van mij af. Ik heb alweer een afspraak voor de vierde behandeling gepland! Groetjes Rachida


Fausia uit Rotterdam

Ik ben 3 weken geleden (juni 2013) bij Marian geweest, ik zie nu al resultaat. Dat is zo mooi. Mijn gezicht was heel erg vettig, make up bleef niet mooi zitten, door de dag heen sloeg mijn foundation helemaal grijs uit. Ik wist echt geen raad meer. Ik maakte een afspraak en ging bij Marian langs. Voor dat zij mij productadvies gaf bekeek zij eerst mijn gezicht. Als advies kreeg ik de producten van MD Formulations. Na mijn eerste behandeling merkte ik al een groot verschil, mijn gezicht was niet meer vettig voelde heel glad en zacht aan. Nu ben ik 3 weken verder en ik kan alleen maar zeggen dat het steeds beter wordt. Ik ga nooit zonder make up de straat op maar nu heb ik helemaal geen make up nodig. Ik krijg heel veel complimenten over mijn gezicht. Ik heb heel veel producten geprobeerd maar het resultaat wat ik nu heb, heb ik nooit gehad met de vorige producten. Binnenkort ga ik voor een microdermabrasie behandeling. Marian bedankt voor alles, je bent geweldig. Wat jou heel bijzonder maakt is dat je eerlijk bent en geen valse beloftes maakt.


Helen uit Tilburg

Ik heb dezelfde ervaringen als Rachida, en ben zelfs nog nooit in Ewijk geweest! Ewijk is namelijk ook voor mij niet echt in de buurt. Maar via de mail staat Marian mij met raad en daad bij en adviseert mij zo goed mbt producten en vragen dat mijn huid er nog nooit zo goed heeft uitgezien als nu!! (En ik ben al heel mijn leven super zuinig op mijn huid). Ook ik ben heel blij met Marian en ben van plan haar binnenkort (na bijna 2 jaar enthousiast gebruik gemaakt te hebben van haar advies en producten) toch echt eens een keer in levende lijve te gaan ontmoeten in Ewijk!!!


Deborah uit Nijmegen

Hoewel ik geen probleemhuid had, voelde ik dat de huidproducten van de bekende merken niets (meer) voor mij deden. De behandelingen die ik in de loop der jaren bij verschillende schoonheidsspecialistes onderging, lieten geen of heel kortstondig resultaat zien. Ik was dus op zoek naar een huidspecialiste die verschil maakte.

Per toeval kwam ik bij Dermaskin terecht. Sinds mei 2012 breng ik regelmatig een bezoekje aan Marian. Sinds mei 2012 ziet mijn huid er niet langer goed uit, maar geweldig. Dat valt niet alleen mijzelf op, maar ook anderen. Mijn huid is ontzettend glad geworden en oogt heel rustig. De behandelingen en producten van Dermaskin wérken. Marian maakt inderdaad verschil.


Josan uit Heumen

Mijn ervaring bij Marian en Dermaskin is zeer goed, anders kom ik niet helemaal vanuit Heumen naar Ewijk. Mijn huid maak ik nu ook schoon, wat ik eerst niet deed. De zuurstof behandeling is zeer goed en de crèmes bevallen ook zeer goed. Dus van mij kom je niet meer af.


Melissa uit Dreumel

Op mijn zeventiende kreeg ik enorm last van acne in mijn gezicht. Allereerst ben ik natuurlijk naar de huisarts gegaan die mij door verwees naar een dermatoloog. Deze wist echter geen raad met mijn acne en begon mij zware medicijnen voor te schrijven, waaronder prednison. De acne verdween hier niet door, sterker nog ik kreeg er andere klachten bij, zoals haaruitval en nagelgroei die geremd werd. Ik verloor naast mijn haar ook mijn wimpers en wenkbrauwen. Ik zag in dat dit niet de manier was om van mijn acne af te komen en stopte met de medicijnen.

Ik ging verder zoeken naar andere klinieken. Zo kwam ik terecht bij een acne kliniek die mij met naalden behandelde, waar ik littekens aan over heb gehouden. Ook kwam ik bij een kliniek die mij lichttherapie adviseerde. Al met al waren dit loze middelen die mijn acne niet weghaalden.

Via internet kwam ik bij Marian terecht. Ik maakte een afspraak en voor het eerst was er iemand die wel met zorg en aandacht naar mij keek. Ook beloofde ze mij geen dingen die niet realistisch zijn, zoals dat voorheen bij mij gebeurde. Daarnaast bood ze mij betaalbare producten aan om mijn acne te verminderen, die minstens net zo goed werken dan die peperdure producten die ik voorheen moest kopen.

Ik ben nu inmiddels 25 jaar en nog steeds onder behandeling bij Marian. Mijn huid ziet er weer gezond en mooi uit. Dit allemaal dankzij de behandelingen en de zorg van Marian. Naast het verbeteren van mijn huid heeft Marian ervoor gezorgd dat ik mijn wimpers weer terug heb gekregen. Ze adviseerde mij een wimpergroei crème die ze eerst bij haarzelf had uitgeprobeerd om mij te kunnen verzekeren dat het echt zou werken. Marian is de enige die altijd zoveel aandacht aan mij en mijn huid heeft besteed, waardoor ik er weer stralend uit zie en natuurlijk ook mijn zelfvertrouwen heb terug gekregen. Marian ontzettend bedankt voor alles!


Meer Dermaskin ervaringen en reviews

Wil je meer ervaringen – reviews lezen? Bekijk ze hier >>  Heb je nog vragen? Bel gerust 0487 524 574 en we helpen je graag verder.

 Klanten vertellen hun ervaringen met Dermaskin