Hoe werken de DS V-Line collageen draden

Bij Dermaskin werken wij met de enige echte originele DS V-Line collageen draden. Deze behandeling is Hot & Trendy om zijn mooie resultaten voor het behandelen van fijne lijntjes en rimpels. Maar hoe werkt het? We leggen het je graag uit.

Wat is collageen

Collageen is een lichaamseigen eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel is van ons bindweefsel en zorgt voor de stevigheid van onze huid. We hebben ongeveer 28 soorten collageen maar voor onze huid zijn de types 1, 3 en 4 het belangrijkste. Onze huid bestaat voor 90% uit collageen type 1 en dat verliezen we als we ouder worden en maken we dan minder snel aan. Het collageen type 3 is verantwoordelijk voor de wondheling en gaat langzaam over naar collageen type 1. Collageen type 3 maken we eigenlijk altijd aan want als we een wondje hebben gaat dit genezen door dit type. Naarmate we ouder worden produceert ons lichaam steeds minder collageen waardoor de huid zijn stevigheid gaat verliezen en de eerste rimpels beginnen te ontstaan. 

Hoe werken de collageen draden

Met de collageen draden gaan we werken op de stimulering van de eigen collageen aanmaak, dit is wel afhankelijk van diverse factoren. Met de DS V Line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen. Deze draad zakt door de speciale formule in de rimpel en stimuleert de collageen aanmaak in de rimpel. De huid in de rimpel gaat steviger worden en krijgt een betere hydratatie. Hierdoor “duwt hij als het ware de rimpel omhoog” waardoor hij minder diep zal worden.  

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

We brengen de collageen draad aan met een speciaal tangetje. We gebruiken geen naalden en de behandeling is volledig pijnloos. Bovenstaand filmpje geeft je een indruk hoe de DS V-Line collageen draad behandeling in zijn werk gaat.

Mooie combinaties mogelijk bij Dermaskin

Dermaskin is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen en werkt met diverse apparatuur en behandeltechnieken die ook werken op de stimulering van de aanmaak van ons collageen. Hiermee brengen we onze huid in een top conditie. De combinatie van collageen draden met deze technieken is super omdat we nog betere en mooiere resultaten kunnen behalen. Enkele mogelijkheden zijn:

  • Natural Face Lifting bindweefselmassage (dit passen wij elke DS V-Line collageen draad behandeling toe).
  • Genesis RF apparaat waarmee we de huid verwarmen waardoor de huid steviger zal worden.
  • SkinPen en Dermapen microneedling waarmee we kleine gaatjes in de huid maken en we de huid stimuleren om meer collageen aan te maken.
  • Beauty Angel lichttherapie om onze huidcellen te stimuleren actiever te worden.
  • Dermaplaning voor het verwijderen van dode huidcellen en donshaartjes waardoor de huid een mooie glow krijgt.

DS V-Line Meet & Treat

Wil je graag meer weten over deze mooie en unieke anti-aging behandeling? Plan dan een Meet & Treat.

Dermaskin is de DS V-Line collageen draad expert voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Lent, Bemmel, Huissen, Elst, Boxmeer, Cuijk, Druten, Wijchen, Tiel, Weurt en Groesbeek