Dermapen 4 microneedling behandeling

Met de Dermapen 4™ maken we minuscule kanaaltjes in de huid waardoor voedingsstoffen dieper in de huid worden opgenomen. Ons lichaam reageert door zijn eigen natuurlijke herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine. Het is mooie huidverjongende behandeling die toe te passen is op het gezicht en lichaam. 

Waarom een behandeling met de Dermapen

De Dermapen 4 is momenteel wereldwijd het meeste geavanceerde microneedling apparaat op de markt. Het is ook het enige microneedling apparaat met een speciale littekeninstelling. Hierdoor kunnen wij effectief acne littekens en chirurgische littekens behandelen. Het apparaat werkt zeer doelgericht en precies en trekt niet aan de huid waardoor er onnodige beschadiging ontstaat. De Dermapen 4 heeft 16 naaldjes en levert daarmee 104% meer microkanaaltjes dan imitatie Dermapennen. Hierdoor kunnen we ook effectief werken op huidverjonging en bereiken we hele mooie resultaten.

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Dit is afhankelijk van wat je graag wil behandelen maar hieronder een indicatie:

  • huidverjonging : 3 tot 6 behandelingen met een tussenpoos van 6 tot 8 weken
  • acne littekens (putjes) : 4 tot 6 behandelingen met een tussenpoos van 6 tot 8 weken
  • pigmentvlekken : 4 tot 6 behandelingen met een tussenpoos van 2 tot 4 weken
  • striae : 4 tot 8 behandelingen met een tussenpoos van 6 tot 8 weken

Wanneer zie je resultaat

Vaak zien we al resultaat na de eerste behandeling. Duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen met een tussenpoos van 2 tot 8 weken. De huid zal zich tijdens de kuur blijven verbeteren gedurende 6 tot 12 maanden na een serie behandelingen.

Hoe zie je er uit na de behandeling

Normaal gesproken kan de huid rood zijn gedurende 12 tot 48 uur na de behandeling. Ook is het mogelijk dat de huid (lichtjes) gaat schilferen. We hebben een speciale creme om de roodheid te camoufleren en om de huid sneller te genezen.

Hoe kun je de huid voorbereiden op een Dermapen behandeling

Dermapen heeft ook haar eigen huidverzorgingslijn. Dit is de eerste lijn op de markt die exclusief is ontwikkeld voor microneedling behandelingen. Voor het beste resultaat gebruik je deze producten minimaal 2 tot 3 weken thuis voor de behandeling en na de behandeling. De producten bevatten krachtige werkzame stoffen en pakken o.a. huidveroudering aan.

Dermapen behandeling en injectables

De combinatie is ontzettend mooi, alleen mag het niet tegelijkertijd. Met de Dermapen microneedling behandelen we het gehele gezicht en met de injectables vul je de rimpels op met een filler. Overleg even met de arts die de injectables uitvoert hoeveel tijd er tussen moet zitten. 

Is de behandeling pijnlijk

Je voelt het wel en de pijngrens is bij iedereen verschillend. De Dermapen 4 is wel minder pijnlijk dan andere apparaten. Laat het gewoon over je heen komen en geniet van het uiteindelijke resultaat.

Behandelprijs

  • € 135.00 per behandeling

Afspraak maken?

Dermaskin is jouw Dermapen en microneedling specialist voor de omgeving van Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Huissen, Bemmel, Lent, Cuijk, Boxmeer, Druten, Wijchen en Winssen