image skincare award dermaskin

Image Skincare Award gewonnen

Dermaskin heeft de Image Skincare Award gewonnen! Op 15 april 2016 werden de Image Skincare Outstanding Performance Awards persoonlijk uitgereikt door Marc Ronert oprichter van Image Skincare in Hotel van de Valk Houten. Dermaskin heeft deze fel begeerde Award gewonnen! Ik ben ontzettend blij en trots met het winnen van deze Award en zie het als een kroon op mijn werk. Mark Ronert was speciaal overgevlogen vanuit Amerika om de nieuwe producten te lanceren en de Awards uit te reiken.

Waarom heeft Dermaskin een Award gewonnen?

Een Award krijg je niet zomaar, dat heeft een reden. De punten die werden genoemd waren kennis, ontwikkeling, groei, omzet, plannen en promotie over het jaar 2015.

Dermaskin in de krant

Dermaskin wint Image Skincare award

Image Skincare Award behandeling

Tijdens deze avond werden 3 nieuwe facials van Image Skincare gepresenteerd :

  • Antioxidant Anti-aging Facial (voor het gezicht)
  • Firming Neck and Decolleté Treatment (voor de hals)
  • Be Clear Furifying Facial (voor acne)

Dermaskin één van de eerste Image Skincare praktijken in Nederland

Dermaskin hoorde bij de eerste Image Skincare praktijken in Nederland. Ik heb de groei van dit fantastische merk in Nederland helemaal mee gemaakt. In al die jaren heeft Image Skincare dat afkomstig is uit Amerika, zich ook steeds verder ontwikkeld en vernieuwd. In al die jaren zijn er vele nieuwe producten, productlijnen, facials en peelingen bij gekomen en product verbeteringen. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat dit fantastische merk naar Nederland is gekomen en ik ermee mag werken. Simpelweg omdat Image Skincare echt werkt voor de huid en je hele mooie resultaten kunt bereiken!

Afspraak maken?

Ook zo benieuwd wat Image Skincare voor jouw huid kan betekenen? Maak kennis en boek een behandeling. Bel 0487 524 574 of boek online via onderstaand formulier.