Murad Advanced Power Peel

Murad Advanced Power Peel is een geavanceerde behandeling waarbij we gebruik maken van een peeling in combinatie met een treatment. We geven de huid een flinke boost en dit zijn de intensievere behandelingen van Murad. Er zijn 3 soorten Advanced Power Peel behandelingen.

Voor wie is deze behandeling geschikt

Ben je een echte Murad fan en gebruik je al een tijdje de producten van Murad thuis en wil je een stapje verder in het resultaat? Dan is deze behandeling geschikt voor jouw huid.

De Murad Advanced Power Peel behandelingen

We hebben 3 soorten Murad Advanced Power Peel behandelingen.

  • Murad Advanced Power Peel Anti-aging : deze intensieve 2-fase peeling geeft de huid een combinatie van de Retinol Dual Phase Power Peel + de Vitamine C Infusion Treatment. We combineren vitamine A met vitamine C. We starten met de retinol peeling en daarna krijgt de huid een vitamine C shot. De huid krijgt een mooie glow een gladdere structuur en daarnaast zullen fijne lijntjes en rimpels zachter worden.
  • Murad Advanced Power Peel Pigment : een antioxidantenrijke behandeling om alle schade veroorzaakt door het milieu te verminderen. We combineren in deze behandeling de AHA Rapid Exfoliator (glycolzuur peeling) + de Vitamine C Infusion Treatment. We starten met een glycolzuur peeling om de dode huidcellen te verwijderen en daarna krijgt de huid een vitamine C shot. Na de behandeling voelt de huid gladder aan en heeft hij een mooie, egale glow.
  • Murad Advanced Power Peel Acne : een effectieve diep reinigende behandeling voor het verminderen van onzuiverheden. We combineren in deze behandeling de AHA Rapid Exfoliator (glycolzuur peeling) + de Enzyme Treatment. We starten met de glycolzuur peeling om de dode huidcellen te verwijderen, de poriën te zuiveren en de celvernieuwing te stimuleren. Hierna brengen we een enzym peeling aan op basis van ananas en papaya om de huid intensief te reinigen en dode huidcellen van de oppervlakte te verwijderen. De huid krijgt een mooiere uitstraling, minder ontstekingen en een fijnere structuur.

De behandeling

  • dubbele reiniging
  • preppen
  • peeling (glycolzuur of retinol)
  • treatment (vitamine C of enzyme)
  • afsluitende verzorging

Behandelprijs

  • € 115,00 per behandeling

Afspraak maken

 

 

 

 

 

Murad Advanced Power Peel – Dr. Murad peeling – Murad Specialist voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Elst, Lent, Huissen, Bemmel, Weurt, Winssen, Druten, Cuijk en Wijchen