Hydrafacial Signature dé behandeling uit Hollywood

Hydrafacial dé populairste behandeling uit Hollywood nu bij Dermaskin. In 3 stappen bereik jij je mooiste huid. Wist je dat dit de nummer 2 van de meest geboekte behandelingen ter wereld is en dat er meer dan 2 miljoen behandelingen per jaar worden gegeven? Waarom? Hij geeft meteen resultaat en je hoeft niet te wachten tot je weer de straat op kunt. Je ziet meteen een mooie glow en jouw huid voelt zachter en gladder aan. Ook is de behandeling geschikt voor iedereen. Wil je ook graag een stralende huid in een zo kort mogelijke tijd? Kom dan naar Dermaskin en ervaar hem zelf want na 30 minuten zie jij jouw mooiste huid!

Hydrafacial in Skin Levels

We hebben mooie combinatie behandelingen met de Hydrafacial. Laat je adviseren door ons.

Wat is een Hydrafacial?

De Hydrafacial is een nieuwe behandelmethode die razend populair is in Hollywood met als doel om jouw mooiste huid te onthullen. Het apparaat maakt gebruik van de nieuwste methode van microdermabrasie en werkt met vloeistoffen i.p.v. kristallen. Het apparaat maakt een combinatie van 3 hele populaire behandelmethoden namelijk:

 • dieptereiniging + peeling 
 • extractie + hydratatie 
 • insluizing + bescherming 

De Hydrafacial in 3 stappen

De behandeling bestaat uit 3 stappen:

 • 1e stap dieptereiniging + peeling : een intensieve reiniging van je huid door middel van een chemische peeling op basis van glycolzuur + salicylzuur. Dode huidcellen worden verwijderd en we halen je mooie, nieuwe huid tevoorschijn. De huid is nu ook beter in staat om werkstoffen op te nemen. 
 • 2e stap extractie + hydratatie : onzuiverheden uit de poriën worden verwijderd door middel van een pijnloze zuiging. Het gepatenteerde Vortex-fusie technologie zuigt dode huidcellen, mee-eters en onzuiverheden op waardoor de poriën heel schoon worden. Tegelijkertijd krijgt de huid een intensieve voeding met hydraterende werkstoffen.
 • stap 3 insluizing + bescherming : we brengen nu een cocktail aan van antioxidanten en peptiden om de huid intensief te voeden en een mooie glow te geven.

Het resultaat

Het resultaat is een super schone huid die zacht en glad aanvoelt. Hij ziet er weer stralend en gezond uit. De mooie glow blijft dagen aanhouden. Gebruik je de juiste producten thuis om het resultaat te onderhouden dan kan het resultaat enkele weken aanhouden. We geven je graag advies hierover.

Voor wie is deze behandeling geschikt

De behandeling is voor iedereen geschikt, zelfs voor een gevoelige huid. Alleen als je zwanger bent of acne medicatie gebruikt, adviseren wij om deze behandeling niet te ondergaan.

Inhoud Hydrafacial Signature

Bij deze behandeling ontvang je van ons 1 keuze module kado.

 • oppervlakte reiniging van de huid
 • diepte reiniging met een milde exfoliant 
 • lymfedrainage
 • Hydrafacial behandeling in 3 stappen
 • afsluitende verzorging

Onze Hydrafacial behandelingen

Bij Dermaskin hebben we diverse behandelingen met de Hydrafacial waarbij je, je eigen persoonlijke HydraFacial behandeling kunt samenstellen. We werken in diverse levels. Hoe hoger het level, des te intensiever de behandeling. 

Behandelprijs

 • € 129.00 per behandeling 

Maak hier je afspraak online

 

 

 

 

 

 

Dermaskin is jouw Hydrafacial specialist voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Druten, Nijmegen, Arnhem, Boxmeer, Cuijk, Tiel, Winssen, Wijchen, Huissen, Bemmel en Lent