Acne Skin Plan Meet & Treat Obagi Medical

De Acne Skin Plan Meet & Treat is de start voor de aanpak van je acne huidprobleem. Met ons Acne Skin Plan gaan wij je helpen om de acne te verminderen. Samen met jou gaan we een persoonlijk behandelplan opstellen met de behandelingen en producten van Obagi Medical Clenziderm lijn. Het doel is om de acne te verminderen zodat ook jij een mooiere huid krijgt. We moeten ons wel beide actief inzetten hiervoor.

Hoe gaat de Acne Skin Plan Meet & Treat in zijn werk

We starten met een intake gesprek waarbij we zoveel mogelijk gegevens gaan verzamelen over jouw huid. Daarna gaan we een uitgebreide huidscan maken met 10 foto’s. We bespreken samen de uitslag van de scan en wat je nu allemaal het beste kunt doen om je acne effectief te behandelen. Je krijgt hierna een korte acne behandeling zodat je de producten kunt voelen en leggen wij je tevens uit hoe je de producten het beste kunt gebruiken. Hierna krijg je van ons het productschema van de Obagi Clenziderm producten hoe je ze thuis moet gebruiken.

De Acne Skin Plan Meet & Treat even in kort uitgelegd

  • intake
  • huidscan en advies
  • korte acne behandeling en tevens de uitleg hoe je de Obagi Medical Clenziderm producten moet gebruiken
  • 4 Obagi Medical Clenziderm producten
  • product schema voor thuis
  • goodie bag met kadobon t.w.v. 10 euro

De Obagi Medical Clenziderm producten voor thuis

Omdat wij samen met jou het beste resultaat willen behalen voor je acne, ga je thuis actief aan de slag met de acne producten van Obagi Medical uit de Clenziderm lijn. Deze werken zeer effectief op acne en je hebt snel resultaat als je het behandelplan ook thuis actief volgt. De lijn bestaat uit 4 producten.

Contra indicatie

Ben je allergisch voor asperines / salicylzuur dan is het helaas niet mogelijk om deze behandelingen te ondergaan.

Vergoeding door de zorgverzekering

Wil je in aanmerking komen voor een vergoeding van je zorgverzekering voor je acne? Neem dan contact op met je zorgverzekering om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn in het bezit van de Anbos acne specialisatie en AGB-code. We kunnen een factuur voor je maken als je daadwerkelijk acne hebt en ons Acne Skin Plan volgt. Deze factuur kun je dan declareren bij je zorgverzekering. Dit is alleen mogelijk voor de behandelingen maar niet voor de producten.

Behandelprijs

  • € 199.95 (inclusief 4 Obagi Medical Clenziderm producten)

Mocht je toch na afloop van deze Meet & Treat besluiten om niet te starten met het Acne Skin Plan dan betaal je 55 euro.

Maak hier je afspraak online voor je Acne Skin Plan Meet & Treat

Acne behandeling met Obagi Medical voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Wijchen, Druten, Nijmegen, Arnhem, Bemmel, Lent, Huissen, Winssen, Boxmeer en Cuijk