Acne Skin Plan Meet & Treat Obagi Medical

De Acne Skin Plan Meet & Treat is de start voor de aanpak van je acne huidprobleem. Met ons Acne Skin Plan gaan wij je helpen om de acne te verminderen. Samen met jou gaan we een persoonlijk behandelplan opstellen met de behandelingen en producten van Obagi Medical Clenziderm lijn. Het doel is om de acne te verminderen zodat ook jij een mooiere huid krijgt. We moeten ons wel beide actief inzetten hiervoor. 

Hoe gaat de Acne Skin Plan Meet & Treat in zijn werk

We starten met een intake gesprek waarbij we zoveel mogelijk gegevens gaan verzamelen over jouw huid. Daarna gaan we een uitgebreide huidscan maken met 10 foto’s. We bespreken samen de uitslag van de scan en wat je nu allemaal het beste kunt doen om je acne effectief te behandelen. Je krijgt hierna een korte acne behandeling zodat je de producten kunt voelen en leggen wij je tevens uit hoe je de producten het beste kunt gebruiken. Hierna krijg je van ons mee de The Box Acne Skin van Obagi Medical zodat je thuis de behandeling kunt voortzetten.

De Acne Skin Plan Meet & Treat even in kort uitgelegd

  • intake
  • huidscan en advies
  • korte acne behandeling en tevens de uitleg hoe je de Obagi Medical Clenziderm producten moet gebruiken
  • Obagi Treatment The Box Acne Skin voor thuis
  • product schema voor thuis

De Obagi Medical Clenziderm producten voor thuis

Omdat wij samen met jou het beste resultaat willen behalen voor je acne, ga je thuis actief aan de slag met de acne producten van Obagi Medical uit de Clenziderm lijn. Deze werken zeer effectief op acne en je hebt snel resultaat als je het behandelplan ook thuis actief volgt. De lijn bestaat uit 4 producten.

Contra indicatie

Ben je allergisch voor asperines / salicylzuur dan is het helaas niet mogelijk om deze behandelingen te ondergaan.

Behandelprijs

  • € 205,00 (je betaald alleen The Box Acne Skin van Obagi Medical)
  • je ontvangt van ons deze Meet & Treat acne behandeling incl. intake gesprek en huidscan t.w.v. € 50,00 KADO
  • per persoon kun je eenmaal gebruik maken van deze mooie aanbieding
  • mocht je tijdens deze Meet & Treat besluiten om niet te gaan starten dan betaal je € 50,00 voor deze behandeling

Vergoeding zorgverzekering

Wij zijn in het bezit van de acne specialisatie en AGB code. Ook zijn wij aangesloten bij de branchevereniging Anbos waardoor je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding (alleen behandelingen) van je zorgverzekering. Wil je hierover meer weten, neem dan vooraf contact om met je zorgverzekering of je hiervoor in aanmerking komt. Wij schrijven alleen een factuur voor acne behandelingen uit als je ook daadwerkelijk acne hebt. Je kunt alleen behandelingen declareren, geen producten.

Afspraak maken?

 

 

 

 

Acne behandeling met Obagi Medical voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Wijchen, Druten, Nijmegen, Arnhem, Bemmel, Lent, Huissen, Tiel, Winssen, Boxmeer en Cuijk

Obagi Treatment The Box Acne Skin