Acne Skin Plan

Heb je last van acne en baal je van je puistjes? Wil je hier wat aan gaan doen en dit door een acne specialist laten behandelen? Dan gaan wij je helpen met ons Acne Skin Plan. Het Acne Skin Plan is voor iedereen die last heeft van acne en dit graag wil behandelen. Bijna alle jongeren die in de puberteit komen krijgen er mee te maken en het is een ontzettend vervelend huidprobleem. Vaak voel je, je ook nog onzeker hierdoor. Maar nu is het de tijd om er wat aan te gaan doen want anders was je niet op onze website gekomen. Het goede nieuws voor je is dat wij jou zeker kunnen helpen! Samen gaan we aan de slag om jouw acne onder controle te krijgen zodat ook jij een mooiere huid krijgt. Tijdens het Acne Skin Plan werken wij de acne producten uit de Clenziderm lijn van Obagi Medical omdat deze snel goede resultaten geven.

Wat is het Acne Skin Plan

Het Acne Skin Plan is een kuur helemaal afgestemd op jouw acne huidprobleem. Elke 2 tot 4 weken, dit is afhankelijk van de mate van je acne kom je naar onze Skinclinic voor een acne behandeling. Dit kan zijn een Acne Facial of een Acne Peeling. We kijken op dat moment wat jouw huid nodig heeft. Daarnaast verzorg je dagelijks 2 keer per dag jouw huid thuis met de door ons geadviseerde producten.

Voor wie is het Acne Skin Plan geschikt

Het is geschikt voor iedereen die actief aan zijn acne huidprobleem wil werken. Dan bedoelen we niet alleen een behandeling bij ons maar ook dat je thuis actief aan de slag gaat met de Obagi Medical Clenziderm producten. Alleen als we het samen doen kunnen we op resultaat gaan werken.

Hoe werkt het Acne Skin Plan

 • Je eerste behandeling is je Acne Skin Plan Meet & Treat : hierbij krijg je een intake gesprek om je acne huidprobleem te bespreken, huidscan en uitleg hoe je producten thuis moet gebruiken. Hierbij zitten 4 Obagi Medical Clenziderm producten voor thuis.
 • Je eerste acne behandeling is een Acne Facial : deze volgt binnen 2 tot 4 weken na je Acne Skin Plan Meet & Treat en is een reinigende behandeling. 
 • Vervolg behandelingen : dit kan een Acne Facial of een Acne Peeling zijn met een tussenpoos van maximaal 4 weken. We kijken tijdens de behandeling waar jouw huid behoefte aan heeft.

Waaruit bestaat de  Acne Skin Plan Meet & Treat

 • We starten met een uitgebreide intake waarbij we zoveel mogelijk gegevens verzamelen en we jouw wensen bespreken. 
 • Vervolgens krijg je een huidscan waarmee we 10 foto’s maken van jouw huid om een inzicht te krijgen in de conditie van jouw huid.
 • Van hieruit volgt ons advies en samen met jou bekijken we hoe we je acne huidprobleem zo effectief mogelijk kunnen aanpakken.
 • Hierop volgt een korte Obagi Meet & Treat behandeling met de geadviseerde producten zodat je ze kunt voelen en tevens leggen we je uit hoe je ze moet gebruiken.
 • Na afloop krijg je de The Box Acne Skin mee naar huis om de behandeling verder thuis voort te zetten.

Vergoeding zorgverzekering

Wij zijn in het bezit van de acne specialisatie en AGB code. Ook zijn wij aangesloten bij de branchevereniging Anbos waardoor je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding (alleen behandelingen) van je zorgverzekering. Wil je hierover meer weten, neem dan vooraf contact om met je zorgverzekering of je hiervoor in aanmerking komt. Wij schrijven alleen een factuur voor acne behandelingen uit als je ook daadwerkelijk acne hebt. Je kunt alleen behandelingen declareren, geen producten.

Behandelprijs

 • € 205,00 voor deze behandeling, eigenlijk betaal je alleen The Box Acne Skin met je acne producten
 • je ontvangt van ons kado Meet & Treat acne behandeling t.w.v. € 50,00 en een intake gesprek met gratis huidscan
 • per persoon kun je eenmaal gebruik maken van deze mooie aanbieding
 • mocht je tijdens deze Meet & Treat besluiten om niet te gaan starten dan betaal je € 50,00 voor deze behandeling

Afspraak maken

Ben je er aan toe om samen met ons te gaan werken, plan hieronder je eerste acne behandeling.

 

 

 

acne skin plan, acne behandeling, acne verwijderen, acne verminderen, obagi medical clenziderm producten, obagi treatment the box acne skin, obagi acne behandeling

acne behandelingen voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Druten, Nijmegen, Arnhem, Druten, Tiel, Huissen, Bemmel, Lent, Boxmeer, Cuijk, Winssen en Wijchen