Acne Skin Plan

Acne Skin Plan

Heb je last van acne en baal je van je puistjes? Of heb je van acne littekens waar je, je enorm aan stoort? Wil je hier graag wat aan gaan doen maar je wilt je wel door een acne huidspecialist laten behandelen? Dan gaan wij je helpen met ons Acne Skin Plan om je acne aan te pakken. Het Acne Skin Plan is voor iedereen die last heeft van acne en/of acne littekens en dit graag wil behandelen.

Zo balen die puisten!

Bijna alle jongeren die in de puberteit komen krijgen er mee te maken en het is een ontzettend vervelend huidprobleem. Vaak voel je, je ook nog onzeker hierdoor. Maar nu is het de tijd om er wat aan te gaan doen want anders was je niet op onze website gekomen. Het goede nieuws voor je is dat wij jou zeker kunnen helpen! Samen gaan we aan de slag om jouw acne onder controle te krijgen zodat ook jij een mooiere huid krijgt. Tijdens het Acne Skin Plan werken wij met de acne producten van o.a. Murad, IMAGE Skincare en Mesoestetic omdat deze snel goede resultaten geven.

Acne is een erg vervelende huidaandoening. Maar door middel van gespecialiseerde behandelingen en een goede thuis verzorging kunnen wij jou helpen om hier vanaf te komen! We hebben vijf behandelingen in verschillende levels samen gesteld. Dit hebben we van twee merken gedaan zodat er voor ieder wat bij zit en jij thuis ook met dit merk aan de slag kan. Want een goede verzorging thuis is hierbij heel belangrijk!

Wat is het Acne Skin Plan

Acne is een erg vervelende huidaandoening. Maar door middel van gespecialiseerde behandelingen en een goede thuisverzorging kunnen wij jou helpen om hier vanaf te komen of om het zichtbaar te verminderen. Dit gaan we doen met ons Acne Skin Plan waarbij we de behandelingen verdelen in 5 levels en waarvan elk level steeds intensiever zal worden. Dit hebben we met 3 merken gedaan zodat er voor ieder wat bij zit en jij thuis ook met dit merk aan de slag kunt. Een goede verzorging thuis is hierbij heel belangrijk!

Met de levels 4 en 5 kun je ook meteen mee starten als je alleen (nog) acne littekens hebt. We maken in level 4 en 5 gebruik van microneedling met de SkinPen of Vivace RF.

Wat houden de levels in

  • Level 1 : basis behandeling om de huid kennis te laten maken met de producten en voor iedereen met een milde vorm van acne.
  • Level 2 : bij level 2 gaan we iets dieper de huid in om de huid nog beter te reinigen en de bovenste huid wat dunner te maken zodat het talg beter weg kan. Ook gebruiken we sterkere producten of breiden we de behandeling uit met speciale acne producten.
  • Level 3 Peelingen : dit is de meest intensieve behandeling waarbij we een acne peeling gaan inzetten voor een optimale reiniging van de huid.
  • Level 4 SkinPen : bij deze behandeling gaan we werken op acne littekens met de SkinPen. Met de Skinpen maken we hele kleine gaatjes in de huid waardoor de huid collageen type 3 (wond collageen) gaat aanmaken. In de huid wordt dit omgezet naar collageen type 1 waardoor de acne littekens van binnenuit opgevuld worden en daardoor minder diep.
  • Level 5 Vivace : bij deze behandeling werken we nog intensiever op acne littekens met de Vivace RF. Dit is microneedling waarbij we tegelijkertijd gebruik maken van warmte en blauw licht. Doordat deze technieken tegelijkertijd worden gebruikt geeft het een nog beter resultaat dan alleen microneedling. 

Thuisverzorging

Naast de behandelingen bij Dermaskin is het belangrijk dat je de huid thuis ook actief gaat verzorgen met de producten waarmee wij jouw huid behandelen in onze Skinclinic. Alleen op deze manier kunnen wij jou het beste resultaat geven. Samen gaan we je acne verminderen!

Voor wie is het Acne Skin Plan geschikt

Het is geschikt voor iedereen die actief aan zijn acne huidprobleem wil werken. Dan bedoelen we niet alleen een behandeling bij ons maar ook dat je thuis actief aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Alleen als we samenwerken kunnen we je acne gaan verminderen.

Hoe werkt het Acne Skin Plan

  • Je eerste behandeling is je Acne Level 1 : hierbij krijg je een Meitu huidscan en intake gesprek om je acne huidprobleem te analyseren. We bespreken samen de mogelijkheden met je. Ook krijg je uitleg hoe je het beste de acne producten voor thuis kunt gebruiken.
  • De volgende Acne Levels : we bekijken steeds wat jouw huid nodig heeft en gaan zo steeds intensiever werken naar de volgende levels om zo tot het beste resultaat te komen.

Vergoeding zorgverzekering

Wij zijn in het bezit van de acne specialisatie en AGB code. Ook zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen De Huidprofessional en Anbos waardoor je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding (alleen behandelingen) van je zorgverzekering. Wil je hierover meer weten, neem dan vooraf contact om met je zorgverzekering of je hiervoor in aanmerking komt. Wij schrijven alleen een factuur voor acne behandelingen uit als je ook daadwerkelijk acne hebt en je ons Skinplan volledig volgt. Je kunt alleen behandelingen declareren, geen producten. 

Behandelprijs

  • deze is afhankelijk van de behandeling die je ondergaat

Afspraak maken

Ben je er aan toe om samen met ons te gaan samenwerken aan je acne? Plan dan hieronder je 1e acne behandeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

acne skin plan, acne behandeling, acne verwijderen, acne verminderen, murad acne producten, murad acne behandeling, image skincare acne producten, image skincare acne behandeling, mesoestetic acne producten, mesoestetic acne behandeling

acne behandelingen voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Druten, Nijmegen, Arnhem, Tiel, Huissen, Bemmel, Lent, Elst, Weurt, Boxmeer, Cuijk, Winssen en Wijchen