Anti-aging Double Collageen Boost

Anti-Aging Double Collageen Boost is een collageen draad behandeling waarbij we DS V-Line collageen draden + een collageen draad ampul combineren. Een hele mooie combinatie voor het behandelen van fijne lijntjes en rimpels. Bij deze behandeling zitten 5 collageen draden inbegrepen maar het is mogelijk om de behandeling uit te breiden met losse collageen draden tegen een meerprijs.

Behandelindicaties

  • fijne lijntjes en rimpels

Hoe werkt DS V-Line collageen draad

We brengen de collageen draad aan in je rimpel met een speciaal serum en tangetje. Dit zakt in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel minder diep gaat worden. 

Hoe werkt de collageen draad ampul

We mixen 2 ampullen (serum + collageen draadjes) en tijdens het aanbrengen zakt het serum met de collageen draadjes in de huid waar ze een onderhuids netwerk aanleggen. Hier gaan de collageen draadjes de collageen aanmaak stimuleren en zorgen ze voor een sterk hydraterend en opvullend (plumping) effect. Daarnaast heeft het serum sterk antibacteriële, ontstekingsremmende en wondgenezende eigenschappen waardoor het een sterke collageen stimulerende werking heeft.

Ampul 1

De eerste ampul bestaat uit chitosan, dit is een waardevol ingrediënt voor de medische en cosmetische wereld dat een ontstekingsremmende en wondgenezende (collageen stimulerende) werking heeft. Het is een medical grade nano-chitosan, heel klein gemaakt en kan daardoor goed de huid indringen. 

Ampul 2

Deze ampul is een activator die bestaat uit Argireline en melkzuur. Argireline heeft een ontspannende werking op de kleine spiertjes en melkzuur heeft een milde exfoliërende werking. 

Kuurverband

Voor het beste resultaat adviseren wij om deze behandeling in kuurverband te ondergaan. We starten met een kuur van 3 behandelingen afhankelijk van het aantal rimpels en de diepte. Voor hele diepe rimpels adviseren wij om vooraf een Vivace RF microneedling kuur of Skinbooster collageen draad te volgen die de rimpels aanpakt vanuit de diepte.

  • 3 behandelingen (1x per 10 tot 14 dagen)
  • nabehandeling 1x per 4 tot 8 weken

Inhoud behandeling

  • dubbele reiniging
  • milde enzym peeling
  • collageen draden (maximaal 5 stuks)
  • inmasseren collageen draden
  • Beauty Angel collageen lamp
  • aanbrengen collageen ampul in diverse laagjes

Afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DS V-Line collageen draad behandeling voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Druten, Weurt, Winssen, Deest, Lent, Huissen, Bemmel, Wijchen en Cuijk