Beauty Angel GO Meet & Treat

Zie jij de huidveroudering toeslaan en ben je op zoek naar een goede anti-aging behandeling voor jouw huid? Je hebt hem bij ons gevonden namelijk de Beauty Angel GO Meet & Treat! Ontdek wat wij voor jouw huid kunnen betekenen met deze behandeling waarbij wij gebruik maken van het collageen licht van de Beauty Angel. Dit is één van onze meest gebruikte apparaten en ook te combineren met vele behandelingen bij Dermaskin. Daarnaast mag je een keuze maken uit een bindweefselmassage, Argireline Countouring masker of een Hydrojelly mask. Neem plaats in onze (verwarmde) behandelstoel en ontdek de wereld van anti-aging en lichttherapie. Start vandaag nog en ontdek jouw mooiste huid bij Dermaskin. Na de behandeling voel je, je als herboren, heb je een mooie glow en voelt jouw huid lekker zacht en glad aan!

De Beauty Angel collageen lamp, wat is het nu precies?

De Beauty Angel is een collageen lamp op basis van een innovatie lichttechnologie. Huidveroudering ontstaat doordat de huid minder energie heeft waardoor de huidcellen trager worden, hierdoor ontstaan de eerste fijne lijntjes en rimpels. Het “beauty light” van de collageen lampen wordt door de huidcellen die verantwoordelijk zijn voor de lichaamseigen aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur opgenomen. Met de Beauty Angel krijgt de huid een enorme energie boost waardoor de huidcellen weer aan het werk gezet worden en actiever worden. In kuurverband kunnen we hele mooie resultaten bereiken maar na één behandeling heb je een mooie glow.

Neem plaats en geniet van het licht

Na de huidscan neem je plaats in onze heerlijke (verwarmde) behandelstoel. We starten met een goede reiniging van de huid en daarna gaan we hem mild peelen / exfoliëren om de dode huidcellen te verwijderen. Hierna starten we met je keuze module een massage of masker.Daarna leggen we je onder de Beauty Angel collageen lamp en mag je, je ogen sluiten en genieten van het collageen licht. 

Keuze module : Natural Face Lifting bindweefselmassage

Een intensieve massage van het bindweefsel en spierweefsel en intensiever dan de traditionele bindweefselmassage. Het stimuleert de collageen aanmaak en de spieren worden sterker (kuurverband). Maak kennis met deze mooie anti-aging massage en veel geboekte massage bij Dermaskin.

Keuze module : Argireline Contouring Mask

Ons nieuwste masker op basis van o.a. Argireline dat een ontspannende werking heeft en tevens een verstevigende werking. Het masker voel je werken en de huid gaat helemaal strak staan. Ontzettend mooie combinatie met de Beauty Angel collageen lamp.

Keuze module : Esthemax Hydrojelly Mask

Tijdens deze behandeling maak je ook kennis met de Hydrojelly Masks, dé trend wat betreft maskers uit Amerika. Hydrojelly Masks zijn de nieuwe generatie peel-off maskers (algen maskers). Ze onderscheiden zich van gewone algenmaskers doordat ze doordrenkt zijn met elektrolyten. Elektrolyten zijn hét hydratatie ingrediënt van de toekomst. De maskers kunnen we inzetten in bijna alle behandelingen en voor elke huidconditie is er een speciaal Hydrojelly masker.

Inhoud Beauty Angel GO Meet & Treat

  • intake gesprek
  • huidscan t.w.v. 35 euro
  • reiniging van de huid
  • enzym peeling voor het verwijderen van de dode huidcellen
  • keuze uit 1 module : Natural Face Lifting bindweefselmassage of  Argireline Contouring Masker of  Hydrojelly masker
  • Beauty Angel collageen lamp in combinatie met een speciale spray 
  • afsluitende verzorging
  • advies
  • Goodiebag kado inclusief een kadobon t.w.v. 10 euro voor je volgende behandeling

Behandelprijzen

  • € 85.00 

Per persoon kun je eenmaal gebruik maken van een kennismakingsbehandeling naar keuze bij Dermaskin.

Maak hier je afspraak online

 

 

Beauty Angel GO kennismakingsbehandeling voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Druten, Nijmegen, Arnhem, Winssen, Huissen, Lent, Bemmel, Elst, Wijchen, Groesbeek, Weurt, Tiel, Boxmeer en Cuijk