DS V-Line collageen draad Meet & Treat

DS V-Line collageen draad Meet & Treat

DS V-Line collageen draad Meet & Treat. Maak kennis met de nieuwste beauty trend voor het behandelen van fijne lijntjes en rimpels. Tijdens deze behandeling combineren wij de bindweefselmassage met de collageen draden van DS V-Line. Bij de behandeling zitten maximaal 5 collageen draden inbegrepen. 

Voor wie is deze behandeling geschikt

Deze behandeling is voor iedereen geschikt die fijne lijntjes en rimpels heeft. Het beste resultaat bereik je in een kuur van 4 behandelingen. Je start met 3 behandelingen (om de 10-14 dagen) en na 3-4 maanden de 4e behandeling.

Hoe werkt DS V-Line collageen draad

We brengen de collageen draad aan in je rimpel met een speciaal serum en tangetje. Dit zakt in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel minder diep gaat worden. 

Hoe werkt de bindweefselmassage

Dit is een zeer intensieve en stevige massage van het bindweefsel. We stimuleren hiermee de collageen aanmaak en het heeft een liftende werking. Door deze massage worden de collageen draden beter opgenomen.

We starten met een intakegesprek en een huidscan

Om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen over jouw huid en je wensen te bespreken starten we altijd met een intakegesprek. Daarna krijg je een huidscan waarmee we jouw huidconditie kunnen bepalen.

De behandeling

Na de reiniging starten we met een bindweefselmassage. Dit is een intensieve massage van het bindweefsel en de collageen draden zullen ook beter worden opgenomen. Hierna brengen we de collageen draden aan.

Inhoud DS V-Line collageen draad Meet & Treat

  • intake gesprek
  • huidscan
  • dubbele reiniging 
  • bindweefselmassage 15 minuten
  • DS V-Line collageen draden maximaal 5 stuks
  • afsluitende verzorging
  • goodiebag met kadobon t.w.v. 10 euro te besteden op een volgende behandeling

Is de behandeling pijnlijk

Nee, de behandeling is zelfs ontspannend want wij spuiten niets en gebruiken geen naalden tijdens deze behandeling. Ook spuiten wij géén draden in (dit is een ander soort behandeling).

Behandelprijs

Wij starten met maximaal 5 draden. De ene persoon heeft meer draden nodig dan de ander, Voor bijvoorbeeld 1 neuslippenplooi heb je 1 draad nodig. Daarom betaal je vanaf 6 draden een meerprijs per draad. Bij deze kennismakingsbehandeling kun je maximaal 5 draden extra kiezen in verband met de tijdsduur van deze behandeling. Voor een heel gezicht heb je gemiddeld 12 draden nodig, dit is afhankelijk van de hoeveelheid rimpels die je hebt. 

  • € 85.00
  • € 10.00 meerprijs per draad
  • per persoon kun je éénmaal gebruik maken van een Meet & Treat naar keuze bij Dermaskin

Afspraak maken

Wil je graag weten wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een DS V-Line collageen draad Meet & Treat.

DS V-Line collageen draad, DS V-Line collageen draad behandeling, DS V-line collageen draad Meet & Treat voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Winssen, Nijmegen, Arnhem, Huissen, Bemmel, Lent, Boxmeer, Cuijk, Druten, Wijchen, Groesbeek en Tiel