DS V-Line collageen draad Meet & Treat

DS V-Line collageen draad Meet & Treat. Maak kennis met de nieuwste beauty trend voor het behandelen van fijne lijntjes en rimpels. Tijdens deze behandeling brengen wij speciale collageen draden + serum aan in de fijne lijntjes en rimpels. Tevens gebruiken wij diverse technieken om de huid voor te bereiden op een goede opname van de collageen draden. Bij de behandeling zitten maximaal 5 of  10 collageen draden inbegrepen, dit is afhankelijk van de hoeveelheid rimpels.

Voor wie is deze behandeling geschikt

Deze behandeling is voor iedereen geschikt die fijne lijntjes en rimpels heeft. Het beste resultaat bereik je in een kuur van 4 behandelingen. Je start met 3 behandelingen (om de 10-14 dagen) en na 1 tot 2 maanden de 4e behandeling. 

Hoe werkt DS V-Line collageen draad

We brengen de collageen draad aan in je rimpel met een speciaal serum en tangetje. Dit zakt in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel minder diep gaat worden. 

We starten met een intakegesprek en een huidscan

Om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen over jouw huid en je wensen te bespreken starten we altijd met een intakegesprek. Daarna krijg je een huidscan waarmee we jouw huidconditie kunnen bepalen.

De behandeling

Na de reiniging gaan we de huid voorbereiden voor de opname van de collageen draden met speciale technieken. Hierna brengen we de collageen draden aan en masseren we alles in de huid.

Het resultaat

Dit is van vele factoren afhankelijk o.a. rimpeldiepte, leeftijd en levensstijl en kunnen we helaas niet voorspellen. Ook de combinaties met andere behandelmethodes bij Dermaskin spelen een belangrijke rol in het resultaat. We zullen je een eerlijk advies geven maar blijf zelf ook realistisch.

Inhoud DS V-Line collageen draad Meet & Treat

  • intake gesprek
  • huidscan
  • dubbele reiniging 
  • voorbereiding en opwarming van de huid voor de opname van de collageen draden
  • DS V-Line collageen draden maximaal 5 of 10 stuks
  • afsluitende verzorging
  • goodiebag met kadobon t.w.v. 10 euro te besteden op een volgende behandeling

Is de behandeling pijnlijk

Nee, de behandeling is zelfs ontspannend want wij spuiten niets en gebruiken geen naalden tijdens deze behandeling. Ook spuiten wij géén draden in (dit is een ander soort behandeling uitgevoerd door artsen).

Behandelprijs

Wij starten met maximaal 5 draden. De ene persoon heeft meer draden nodig dan de ander, Voor bijvoorbeeld 1 neuslippenplooi heb je 1 draad nodig. Bij deze kennismakingsbehandeling kun je standaard maximaal 10 draden kiezen in verband met de intensiteit en tijdsduur van deze behandeling. 

Indien mogelijk is de behandeling tegen meerprijs uit te breiden met extra collageen draden, bindweefselmassage, Buccal massage, LPG Endermologie of de Beauty Angel. Dit is afhankelijk van het aantal draden.

Afspraak maken

Wil je graag weten wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een DS V-Line collageen draad Meet & Treat.

DS V-Line collageen draad, DS V-Line collageen draad behandeling, DS V-line collageen draad Meet & Treat voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Winssen, Nijmegen, Arnhem, Huissen, Bemmel, Lent, Elst, Weurt, Boxmeer, Cuijk, Druten, Wijchen, Groesbeek en Tiel