PRX-T33 Skinboost

PRX-T33 is een Skinboost waarbij we géén naalden gebruiken om iets in te spuiten. Deze Skinbooster is bekend over de hele wereld en wordt in meer dan 40 landen uitgevoerd. Het is een korte behandeling met direct een mooi resultaat zoals een frisse uitstraling en een mooie glow. Deze unieke anti-aging behandeling is ontwikkeld om de biologische behoeften van de huid zoals de huidvernieuwing te stimuleren. Door middel van een zachte massage worden actieve ingrediënten gestimuleerd om de huid in de diepere huidlagen intens te hydrateren. Daarnaast worden de fibroblasten gestimuleerd om de collageen en elastine aanmaak te stimuleren.

De unieke formule van de PRX-T33 Skinboost

De gepatenteerde formule heeft een volledig andere werking dan een peeling of andere Skin Boosters. We halen met een naald de vloeistof uit het flesje en spuiten dit op de huid en masseren vervolgens de vloeistof in de huid. Een unieke unieke samenstelling van TCA met waterstofperoxide en Kojine zuur met een zeer nauwkeurige pH-waarde (zuurtegraad). Deze 2 stoffen gaan hand in hand samenwerken in je huid voor het mooiste resultaat zonder hem te beschadigen. Ze stimuleren de aanmaak van collageen en elastine en het heeft tevens een exfoliërende (peelende) werking. Hij is speciaal samengesteld om te werken in de dermis (2e huidlaag) zonder de epidermis (bovenste huidlaag) te beschadigen. Hierdoor heb je ook geen sterke vervelling na de behandeling. Af en toe kan het gebeuren dat de huid een lichte schilfering geeft op plekken waar hij heel vochtarm en/of uit balans is. 

Voordelen van de PRX-T33 Skinboost behandeling

 • direct een mooi zichtbaar resultaat
 • korte behandeltijd met een doelgerichte werking
 • hydrateert de huid intens
 • herstelt de natuurlijke glans
 • maakt de huid gladder en steviger
 • kan ook gecombineerd worden met diverse andere behandelmethodes bij Dermaskin

Voor welke huiden is deze behandeling geschikt

 • alle huiden behalve de hele gevoelige en rode huiden

PRX-T33 in kuurverband

Een eenmalige behandeling geeft je huid een intense boost. Maar in kuurverband gaan de resultaten langer aanhouden. De kuur bestaat uit gemiddeld 4 behandelingen. Je mag elke week 1 behandeling ondergaan maar hou er wel rekening mee dat er meer kans op vervelling bestaat.

Is de behandeling pijnlijk

Nee, de behandeling is niet pijnlijk en we gebruiken geen naalden.

Inhoud behandeling

 • reiniging
 • voorbereiding
 • inmasseren van de PRX-T33 Skinbooster
 • afsluitende verzorging

Na de behandeling

Bij de behandeling zitten sachets inbegrepen om de huid thuis na te behandelen. Je mag verder niets anders gebruiken dan de voorgeschreven sachets. Het kan soms gebeuren dat de huid op de 2e dag na de behandeling een (lichte) zichtbare schilfering geeft. Dit komt voornamelijk voor op plekjes die heel vochtarm of uit balans zijn. De behandeling werkt hier dan iets sneller. Meestal is dit na 2 dagen weer verdwenen en is je huid super mooi, glad en zacht.

Behandelprijs

 • € 99,00  per behandeling (inclusief nabehandel sachets)

Afspraak maken

PRX-T33 Skin Booster – No Needle Collageen Skinbooster voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Druten, Nijmegen, Arnhem, Huissen, Bemmel, Lent, Elst, Weurt, Winssen, Cuijk, Boxmeer, Wijchen en Groesbeek