Team Dermaskin

Team Dermaskin bestaat uit diverse disciplines die met elkaar samenwerken om zo een totaal pakket van behandelingen aan te kunnen bieden. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid, daarom hebben wij een selectie gemaakt uit de beste huidtherapeute (Cosmetique Totale) en cosmetisch arts Dr. J. Krant. Zij zullen met regelmaat aanwezig zijn bij Dermaskin om te behandelen.

Huidspecialiste Marian Janssen

Team Dermaskin huidspecialiste marian janssenEigenaresse en huidspecialiste Marian Janssen zal alle anti-aging behandelingen verzorgen met het anti-aging concept “mooier ouder worden”. De behandelingen zijn erop gericht om de huid zo lang mogelijk mooi te houden. Marian heeft meer dan 20 jaar ervaring en is gespecialiseerd in anti-aging, huidverjonging (peelingen) en microdermabrasie. Ze werkt veel met geavanceerde apparatuur om zo het beste en mooiste resultaat te behalen.

Voor het behandelen van huidproblemen zal Marian je doorverwijzen naar huidtherapeute Sigrid van Cosmetique Totale.

Voor het behandelen van rimpels zal Marian je doorverwijzen naar cosmetisch arts Dr. J. Krant.

Huidtherapeute Sigrid van Cosmetique Totale

De huidtherapeute Sigrid van Cosmetique Totale zal huidproblemen behandelen bij Dermaskin zoals overbeharing, acne, littekens, pigmentvlekken en couperose. De huidtherapeute werkt met laser, IPL, radiofrequent (Elos), eMatrix en medische peelingen. Cosmetique Totale is marktleider in IPL en laserbehandelingen. De huidtherapeut is BIG-geregistreerd en erkend door zorgverzekeraars. Vele behandelingen komen hierdoor in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekeraar.

Cosmetisch arts Dr. J. Krant

Team Dermaskin cosmetisch arts Dr. Krant EwijkCosmetisch arts Dr. J. Krant zal de rimpelbehandelingen verzorgen met injectables waaronder Botox en fillers. Dr. Krant heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen van rimpels met injectables zoals Botox en fillers. Daarnaast is Dr. Krant voorzitter van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Artsen die hierbij aangesloten zijn zetten zich in voor kwaliteit in de cosmetische geneeskunde. Ook is hij voorzitter van de NL SAS. Dit is een vereniging voor artsen en schoonheidsspecialisten die samenwerken. Door zijn speciale techniek van injecteren en de beste injectables heb je lang plezier van een mooi resultaat. Hierdoor zijn complicaties nihil. Bij Dr. Krant ben  je in deskundige en veilige handen.

Afspraak maken

Wil je weten wat jij voor jouw huid kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en bel 0487 524 574.