image skincare peeling pigmentvlekken

Wat doet een peeling van Image Skincare

Een peeling gaat een dun laagje van de bovenste laag van de huid verwijderen. Hierdoor kunnen fijne lijntjes, oppervlakkige pigmentvlekken of fijne littekens minder zichtbaar worden. Dit is afhankelijk van de peeling vloeistof die je gebruikt. Ook stimuleert een peeling de opschuiving van de nieuwe huidcellen waardoor deze sneller zichtbaar worden. Als we ouder worden gaat dit proces zich vertragen waardoor de huid dof, ruw en niet meer zo fris kijkt. Met een peeling gaan we dit proces versnellen waardoor de huid gladder zal worden en een frissere kleur zal krijgen. Maar ook een huidconditie of huidprobleem kunnen we aanpakken met een peeling zoals fijne lijntjes, onzuivere huid en oppervlakkige pigmentvlekken.

Peelingen van Image Skincare

Image Skincare heeft diverse peelingen die een positieve werking hebben op het verouderingsproces van de huid en huidproblemen. De peelingen zijn ook mooi als je de huid goed wilt onderhouden. Vooral de vitamine C peeling (Signature Facelift) is daarvoor een mooie peeling. Tevens is hij mooi om te starten met peeling behandelingen omdat hij de mildste is van Image Skincare.

Hoe ziet de huid eruit na de peeling

Soms komt het voor dat de huid een klein beetje rood kijkt direct na de behandeling maar dit trekt snel weer weg. Ook komt het af en toe voor dat de huid wat droger aanvoelt of wat schilfertjes laat zien een paar dagen na de peeling. Dit is een normale reactie omdat de opschuiving van de nieuwe cellen van beneden naar boven gestimuleerd wordt. Maar meestal is dit niet zichtbaar.

Vitamine C peeling Image Skincare

De Signature Facelift vitamine C peeling is een milde peeling met een hoge dosis vitamine C en enzymen. Het is de mildste peeling van Image Skincare en geschikt voor alle huiden en huidcondities.

Peeling voor grove porien en fijne lijntjes Image Skincare

Pak je grove huidstructuur aan met de Wrinkle Lift van Image Skincare. De peeling is met glycolzuur en retinol die beide een positieve werking hebben op fijne lijntjes, rimpels en huidstructuur.

Peeling voor pigmentvlekken Image Skincare

Met de Lightening Lift peeling op basis van kojic acid pakken we oppervlakkige pigmentvlekken aan zodat ze minder zichtbaar zijn. Naast deze peeling gebruik je thuis de Iluma producten van Image Skincare om de peeling behandeling te ondersteunen.

Image Skincare peelingen