pigmentvlekken peeling

Peeling pigmentvlekken verminderen – Lightening Lift Image Skincare

Image Skincare peeling behandeling voor pigmentvlekken. De Lightening Lift van Image Skincare is een peeling die pigmentvlekken gaat verminderen. In combinatie met de Iluma lijn van Image Skincare kun je hele mooie resultaten bereiken om oppervlakkige pigmentvlekken te behandelen. De peelingen geven in kuurverband het beste en mooiste resultaat.

Hoe werkt de pigment peeling

De Lightening Lift Peel bevat Kojic Acid dat een positieve werking heeft op pigmentvlekken. Kojic Acid gaat de strijdt aan met pigmentvlekken en zorgt ervoor dat ze minder zichtbaar worden. Als de pigmentvlekken in de opperhuid zitten kunnen ze minder donker worden. Na de behandeling (2-3 dagen) is het mogelijk dat de huid een lichte vervelling gaat geven. Na de behandeling is het belangrijk om dagelijks de Prevention+ dagcreme met SPF van Image Skincare te gebruiken om de huid te beschermen tegen pigmentvlekken.

Peeling voor pigmentvlekken Lightening Lift Peel

Bekijk hier het filmpje om te zien hoe de peeling behandeling in zijn werk gaat.

Inhoud pigmentvlekken peeling Lightening Lift

  • dubbele reiniging
  • voorbereiding met prep
  • Lightening Lift peeling
  • onzuiverheden verwijderen
  • indien gewenst epileren
  • afsluitende verzorging

Behandelplan pigmentvlekken

Om pigmentvlekken succesvol te behandelen is het belangrijk om het geadviseerde Dermaskin behandelplan voor pigmentvlekken te volgen. Mochten er nog kleine pigmentvlekjes overblijven dan kunnen we dit ook nog behandelen met de Cryopen.

Behandelprijs

  • € 77.00 Basic peeling Image Skincare

 

Image Skincare

Lightening Lift peeling pigmentvlekken

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment